Wpis z mikrobloga

@reddesk Rzeczywiście nr przesyłki wygląda jak by szło pocztą polską. Póki co na stronie poczty nie da się wyszukać przesyłki po tym nr co podali. W Ali ma status przygotowanej do wysyłki xD
Póki co na stronie poczty nie da się wyszukać przesyłki po tym nr co podali. W Ali ma status przygotowanej do wysyłki xD

@sylwek2k: wysyłam paczki PP w pracy. Jak nadasz numer przesyłki ale kurier jej nie odbierze, to nie da się wyszukać. Sam bo wydrukowaniu listu przewozowego dodaje numer przesyłki w panelu allegro dla klienta jeszcze zanim kurier odbierze paczki. Czasem jest hurrrdurr dlaczego nie widać, a to zwyczajnie się
wysyłam paczki PP w pracy. Jak nadasz numer przesyłki ale kurier jej nie odbierze, to nie da się wyszukać. Sam bo wydrukowaniu listu przewozowego dodaje numer przesyłki w panelu allegro dla klienta jeszcze zanim kurier odbierze paczki. Czasem jest hurrrdurr dlaczego nie widać, a to zwyczajnie się pojawia jak kurier odbierze paczki :)

@994ten_numer_to_klopoty:

No i będzie do czekać, bo aliexpress pobiera informacje od chińskiego pośrednika, a tam już masz właśnie
wysyłam paczki PP w pracy. Jak nadasz numer przesyłki ale kurier jej nie odbierze, to nie da się wyszukać. Sam bo wydrukowaniu listu przewozowego dodaje numer przesyłki w panelu allegro dla klienta jeszcze zanim kurier odbierze paczki. Czasem jest hurrrdurr dlaczego nie widać, a to zwyczajnie się pojawia jak kurier odbierze paczki :)

@994ten_numer_to_klopoty:

No i będzie do czekać, bo aliexpress pobiera informacje od chińskiego pośrednika, a tam już masz właśnie