Wpis z mikrobloga

@VrubeL: a co ma do tego to czy się udzielam czy nie? Ja nie wychwalam żadnej z opcji politycznej, uważam że wszyscy jesteście takimi samymi z-----i, zarówno #4konserwy jak i #neuropa. Choć nie ukrywam, ciut bliżej mi do lewactwa, ale może z racji dość liberalnego światopoglądu, choć z drugiej strony nacechowanego wolnym rynkiem

Nie ma w tym kraju opcji politycznej, która w całej rozciągłości bym
  • Odpowiedz
  • 0
@papaj_21_37 typie najpierw na mnie plujesz potem bezpodstawnie oskarżasz o wychwalanie kaczora a na końcu piszesz komu rękę podaje Suski w międzyczasie pisząc że neuropa to też zjeby Chyba trochę rozchwiany emocjonalnie jestes.
  • Odpowiedz
A tego zaznaczonego na żółto czemu się porównuje do reszty z tej ekipy?

@Donobi: Totalnie skompromitowany. Dosłownie wszędzie węszy spiski i snuje niestworzone teorie, ale w jednej sprawie jest niespodziewanie racjonalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
panczekolady - > A tego zaznaczonego na żółto czemu się porównuje do reszty z tej eki...
  • Odpowiedz
@VrubeL: nie jestem. Nie pamiętam już dokładnie, nie chce mi się szukać, ale nie dalej jak tydzień temu widzielem cię w akcji w znalezisku na temat zachorowań na covid-19. Nie chcę kłamać ani przeinaczać faktów, może to było jakieś inne znalezisko. W każdym razie twój nick jest na tyle charakterystyczny że mi utkwił w pamięci pod etykietka "#60groszyzawpis" w kontekście dyskusji która tam uparcie prowadziłeś.

Towarzysz zdrajca
  • Odpowiedz