Aktywne Wpisy
Bardzo_Suabe_Rymy +423
#wudwaka
Zdołował mnie ten dopisek "sąsiedzi" :(
Widocznie nikogo nie miał, a samotność zabija. 35 lat to niewiele więcej ode mnie. Widać po aktywności, że miał już takie myśli kilka lat temu, a poddał się teraz. Aktywność w sieci, czy też na samym wykopie, to było jego życie towarzyskie. Tysiące aktywności. Ech.
Kurczę, #samotnosc - jak nie macie z kim pogadać to piszcie do mnie, lepiej tak niż pogrążać się w nicości.
Zdołował mnie ten dopisek "sąsiedzi" :(
Widocznie nikogo nie miał, a samotność zabija. 35 lat to niewiele więcej ode mnie. Widać po aktywności, że miał już takie myśli kilka lat temu, a poddał się teraz. Aktywność w sieci, czy też na samym wykopie, to było jego życie towarzyskie. Tysiące aktywności. Ech.
Kurczę, #samotnosc - jak nie macie z kim pogadać to piszcie do mnie, lepiej tak niż pogrążać się w nicości.
blamedrop +212
Ten portal to żart XD
Wybija północ, 2024-04-09, na belce pojawia się obrazek na Święta Wielkanocne (
Ciekawe czemu? Pewnie dlatego że nikomu nie chciało się ustawić poprawnej daty Wielkanocy tego roku i została ta sprzed roku XDDDDD
#wykop #nowywykop2016 #heheszki #bekazwykopu #michau
Wybija północ, 2024-04-09, na belce pojawia się obrazek na Święta Wielkanocne (
easter.svg
) z podpisem „Wielkanoc” XDDDCiekawe czemu? Pewnie dlatego że nikomu nie chciało się ustawić poprawnej daty Wielkanocy tego roku i została ta sprzed roku XDDDDD
W roku 2023 Wielkanoc obchodzi się 9 kwietnia
Wielkanoc to święto ruchome
#wykop #nowywykop2016 #heheszki #bekazwykopu #michau
1:00:00