Wpis z mikrobloga

Pezeciez to jebnie jak nic. Myślicie, ze Polacy się dostosują ? Skoro Włosi z innych regionów wychodzą. Wychodzenie tylko w pilnej potrzebie ? Czy kupno coli i piwa to jest rzecz niezbędna do przeżycia? Powinni skrocic godziny sklepow. Dzbany już niektóre dzwonią bo chcą zobaczyć kombinezon ...
#koronawirus
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elrondka88: w sklepach dziś widziałem z okna r--------l. Ogłosili kolejne paniczne newsy i ludziom o--------a i zaś wykupują wszystko w masowych ilościach, a wczoraj o 18 w sklepie ani jednej żywej duszy.
  • Odpowiedz
@WarmWeather: w lidlu zakoczyła mnie dziś ilość ludzi a jeszcze nie wiedziałem nic o tym zaostrzeniu. A po promo papierze ani słychu ani widu a promo od wczoraj masło też wydarli nawet apka nie powstrzyła
  • Odpowiedz
@Elrondka88 ludzie nie lubią jak się im sie mówi co powinni zrobić dla ich własnego dobra. Na przykład mówi im się, że powinni złożyć wypowiedzenie, bo ich praca jest patologiczna a i tak znajdują milion wymówek, żeby tego nie zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Elrondka88: skrócenie godzin sklepów objawi się zwiększonym jednoczesnym natężeniem klientów. Akurat im dłużej sklepy są otwarte tym ruch powinien być mniejszy, bo ludzie mogą chodzić o różnych godzinach. W Szczecinie na tak genialny pomysł wpadli dyrektorzy komunikacji miejskiej, ustawili tramwaje co 20min, bo pustki...a od początku tygodnia na głównych przystankach armagedon. Człowiek na człowieku jakby żadnej pandemii nie było...
  • Odpowiedz
@Elrondka88: jebnie to to za kilka tygodni jak część ludzi nie dostanie wypłat, będzie k---a strach na ulicę wyjść ale nie przez wirusa a przez to że będzie można dostać kosę za kilka złotych w portfelu
  • Odpowiedz
@Elrondka88: Żyjemy wśród debili, co mam Ci powiedzieć. Najgorsze jest to dziwne przeświadczenie że lepiej niczego nie zgłaszać i dla zasady łamać wszelkie zalecenia.
  • Odpowiedz