@Hajak: 1. Haato you only had one job to do! xD Ale w sumie to jak u mnie, powiedzieć i przeczytać mogę wiele, a jak już mam cokolwiek napisać to wolę się posiłkować tłumaczem, bo wiem, że na 100% byki narobię xDD
@BlackReven: Widzę że kolejny ciężki dzień w robocie ( ͡°͜ʖ͡°) 1. Wiesz czemu czasem ludzie nazywają Kanate Kabaya? Haato podczas z jego tego typu zabaw źle zapisała jej imię właśnie jako Kabaya. Także tego Haato ma jakiś talent do "literówek" xD 2. Im więcej oglądam vtuberów tym bardziej dochodzę do wniosku że wiele takich rzeczy z anime jak yuri w szkołach, shotacony, tsundere itd
Prawdziwy shotacon ¯\(ツ)_/¯
Ja wiem że lisy to przebiegłe zwierzęta, ale tak umieć zmieniać osobowość to aż straszne :<
#randomanimeshit #anime #hololive #kiryuucoco #murasakishion
1. Haato you only had one job to do! xD
Ale w sumie to jak u mnie, powiedzieć i przeczytać mogę wiele, a jak już mam cokolwiek napisać to wolę się posiłkować tłumaczem, bo wiem, że na 100% byki narobię xDD
1. Wiesz czemu czasem ludzie nazywają Kanate Kabaya? Haato podczas z jego tego typu zabaw źle zapisała jej imię właśnie jako Kabaya. Także tego Haato ma jakiś talent do "literówek" xD
2. Im więcej oglądam vtuberów tym bardziej dochodzę do wniosku że wiele takich rzeczy z anime jak yuri w szkołach, shotacony, tsundere itd