@Kempes Jakby sama sytuacja na świecie nie była wystarczająco dolujaca to na trójce od tygodnia mega zamulanie, głównie polską muzyką. Powinna się nazywać radio depresja.
@Kempes: @ojciec: o #!$%@? chodzi z tym radiem tak w ogole? Jest milion innych stacji łącznie z tymi streamowanymi. Po kiego tak sie doczepiliscie do jednej stacji?
@vauecki Bo przez wiele lat jako jedyne, albo prawie jedyne radio ogólnodostępne na falach FM prezentowało dość wysoki poziom audycji. Nie zawsze każdemu chce się po każdym odpaleniu samochodu ustawiać jakieś streamy i czy spotifaje, a przez większość dnia kiedyś mogłem śmiało włączyć trójkę i nie #!$%@? tak jak RMF czy inne gówno.
Trójki też nie da się cały czas słuchać, po prostu wyłączam radio często, ale za to jest parę audycji i redaktorów które od lat trzymają poziom. Np. w niedzielę mogę sobie usiąść i posłuchać jakiegoś łagodnego jazzu, muzykę z krajów hiszpańskojęzycznych albo audycji Wojciecha Manna, gdzie puszcza jakieś dziwne rockowe/country kawałki. Na platformach
@vauecki: z resztą dużo ludzi czuje nostalgię związaną z tym radiem, ja za dzieciaka poznałem dużo klasyków polskiego rocka i ogólnie zajebistej muzyki dzięki nim
@Kempes: trójka, non stop jakies przynudzanie rozumiem ale ta muzyka tam to jakis dramat xD puszczają ostatnio jakies afrykanskie bity i #!$%@?ą że to objawienie sezonu
@Kempes: W warszawie polecam RDC inne rozgłośnie państwowe regionalne też ciekawe pamiętam zawsze w trasie lubiłem sobie country posłuchać w radiu Poznan a w nocy tam leciały chyba jakieś Ecuador Manieczki xD Zawsze lepsze niż rakowe ZET
@ojciec: to podepnij radio poprawnie tj. podepnij zasilanie pamięci radia [żółty kabel] do miejsca gdzie prąd jest cały czas a nie tylko po przekręceniu stacyjki. bo zgaduję, że to jest przyczyna + nie pamięta Ci ustawień dźwięku?
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym wiem o co Ci chodzi, ale w mojej wypowiedzi do której się odnosisz chodziło o dobrą stacje radiową która się #!$%@?ła przez pisiorow a przechodzimy na tematy jak z forum elektroda. Radio z czarnej listy zamykam wątek.
@ojciec: 1. popraw radio, nie będziesz potrzebował dobrej stacji radiowej 2. ja nie toleruję żadnych stacji radiowych bo nie toleruję reklam. musiałbym być masochistą by z własnej woli przerywać muzykę reklamami. dlatego żadnej telewizji, żadnego radia, żadnego spotify, na YT premium, żeby pozbyć się problemu, z komputera winamp, w aucie USB 3. co bym za stacji nie wymyślił to i tak mi alice in chains nie puszczą :P
Nie zawsze każdemu chce się po każdym odpaleniu samochodu ustawiać jakieś streamy i czy spotifaje, a przez większość dnia kiedyś mogłem śmiało włączyć trójkę i nie #!$%@? tak jak RMF czy inne gówno.
Mi się trójki dalej fajnie w pracy słucha.
Pomijając audycje polityczne/rozmowy z politykami, stronniczych dziennikarzy razić prądem.
Na których grają sam gówniany pop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trójki też nie da się cały czas słuchać, po prostu wyłączam radio często, ale za to jest parę audycji i redaktorów które od lat trzymają poziom. Np. w niedzielę mogę sobie usiąść i posłuchać jakiegoś łagodnego jazzu, muzykę z krajów hiszpańskojęzycznych albo audycji Wojciecha Manna, gdzie puszcza jakieś dziwne rockowe/country kawałki. Na platformach
Ale co ja tam wiem, jestem stary i dalej uzywam winampa..
2. ja nie toleruję żadnych stacji radiowych bo nie toleruję reklam. musiałbym być masochistą by z własnej woli przerywać muzykę reklamami. dlatego żadnej telewizji, żadnego radia, żadnego spotify, na YT premium, żeby pozbyć się problemu, z komputera winamp, w aucie USB
3. co bym za stacji nie wymyślił to i tak mi alice in chains nie puszczą :P
@WykresFunkcji: Mam dla ciebie złe wieści...
tak, wiem, miałem na myśli: dotychczas