Wpis z mikrobloga

@Kapitan-Planeta: Zawołam. Robiłem podobny z żytniej mąki i portera innego producenta, wyszedł w porządku ale nie dałem miodu i ostatecznie był gorzkawy. Ten porter jest słodkawy, poszedł też miód, jestem dobrej myśli.
  • Odpowiedz
@Voltaire też mam na kilku fotkach xD ale jeszcze nikt nie znalazł xD A raz nawet w gatkach fotkę robiłem, i do dzisiaj nikt nie znalazł xD A widać jak na dłoni xD zorientowałem się zawsze po dodaniu xD
  • Odpowiedz
Zasadniczo chrupie ładnie, smakuje dobrze choć pszenny chleb nie zakwasił się tak mocno jak żytnie potrafią. Piwa właściwie nie czuć, może delikatny posmak jakby karmelu. Goryczki brak. A no i miodowość czuć, choć słodki nie jest.
  • Odpowiedz
@v1lk: Jak ostygnie będzie dobry, takiego parującego jeszcze to nie powinno się jeść ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale kontrola jakości musi być ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz