Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
KolorowychSnow +181
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#koronawirus
Gardze tymi szczurami, #!$%@? z tonącego okrętu. Na #!$%@? ich ten rząd sprowadza
@w3n5zu: Również
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Polakom nie potrzeba zewnetrznego wroga, sami się będą żarli między sobą, jesteście pięknym monumentem tej mentalności.
Na takiej samej zasadzie mógłbym wam życzyć żeby EU nałożyła wreszcie sankcje na Polskę i kazała oddawać dotacje (na które ciężko pracowałem płacąc podatki w kraju który jest płatnikiem netto). Ale tego nie robię, bo nie jestem dzbanem.
A Polsce bardzo by pomogło, gdyby np więcej ludzi z
Przez 5 lat zapłaciłem wiecej podatków w Polsce niż wieku Polaków przez 30 lat. Kiedy będę miał ochotę z czystym sumieniem przylecę się leczyć czy tam leżeć brzuchem do góry ¯_(ツ)_/¯
Dołożę cegiełkę do twojego #!$%@? - jak pójdziesz na dowolny polski oddział chorób wewnętrznych, może nie teraz ale w lepszych czasach, to 1/3 tam leżących to bezrobotni menele i alkoholicy którzy na naszą służbę zdrowia nie dali złamanego grosza xD.
Tak to działa, czy mi się wydaje?
A prawda jest taka że u nich zamkniecie wszystkiego jak u nas + brexit mogloby spowodowac katastrofe gospodarcza i Boris trzesie gaciami.