Aktywne Wpisy
assninja +286
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
Mój brat chodzi przez ostatnie 2 miesiące do dietetyka Na pierwszym spotkaniu poważyła go i wgl.
oczywiście spora nadwaga (18lat, 186cm , 120+kg). I zaleciła mu dokładać do diety takie wydaje mi się gówna . Mam wrażenie, że totalne naciąganie na hajs . Jaka jest wasza opinia .
#kiciochpyta #dieta #dietetyka #zdrowie
Bo nadwagę można zlikwidować przez deficyt kaloryczny. Prosta sprawa.
Tylko że jak przychodzi się do czynów to już nie jest tak łatwo
Takie suby to w 90% na psychikę działają.
Pytanie czy brat czegoś takiego nie potrzebuje.
Bo sorry ale 120 kg samo się nie zrobiło.
Ja się zatrzymałem przy 105kg /190 mając 40lat bez żadnych dodatków. Tylko deficyt.
A jak zapłaci to będzie mu szkoda kasy i może wreszcie ruszy dupe