Aktywne Wpisy
upodlator +137
KingaM +27
Zasnęłam bez leków trzeci dzień z rzędu, wystarczyło wszytsko mieć w dupie... Teraz przynajmniej mam 100% pewność że moja bezsenność jest na tle emocjonalnym i wychodzi w prostej linii z niepotrzebnego przejmowania się. I tylko myślę sobie iść do doktora czy nie i po prostu mieć #!$%@??A może to właśnie jest moja lekcja życia? Może zamiast walczyć z każdą myślą, powinnam nauczyć się sztuki odpuszczania? (Kiedyś miałam bekę jak poszłam na warsztaty
Z powodu panującego komunizmu i biedy, Kalifornia wychodzi ze Związku Komunistycznych Republik Amerykańskich, nie godząc się na finansowanie biedaków i dołącza do UE, od teraz zwanej Unią Międzykontynentalną. Wybucha wojna. ZKRA początkowo jest groźnym przeciwnikiem, jednak po śmierci ostatniego Teksańczyka okazuje się, że reszta ma w dupie wojenki. Przymusowy pobór przelewa czarę goryczy, przez co kolejne republiki odrywają się od Związku i przechodzą do Unii. W międzyczasie Unia podbija Wenezuelę. Powiedziałem podbija? Po kolejnym kryzysie cena rynkowa Wenezueli wraz z mieszkańcami wynosi 5 dolarów. Merkel daje 10 euro i kupuje przy okazji Panamę i Kolumbię. Świat stoi otworem.
Celem zdobycia kolejnych państw, Unia tworzy elitarny oddział złożony wyłącznie z Polaków i Niemców. Niemiecka precyzja i solidność, w połączeniu z polskimi zdolnościami do improwizowania i działania w każdych warunkach tworzy najpotężniejszy oddział w historii świata. Jako nazwę zdecydowano się na AK, oddając hołd historycznym jednostkom z obu państw. Wyposażony w najnowsze uzbrojenie prosto z CERN, Assault Komando podbija Oceanię. Tak na prawdę to tylko wbili flagę na pustyni w Australii, reszta poddała się w przeciągu 2 godzin. Z powodu niskiego zagęszczenia ludności oddział nie napotkał oporu. Właściwie to nikogo nie napotkał. I cyk fajrant. Doborowy oddział wypił polską wódkę, popił niemieckim piwem i zdobył Indie. Żołnierz, który pierwszy odpadł na popijawie za karę popłynął pontonem do Japonii. Koronawirus wybił tam wszystkich powyżej 60 roku życia (50% społeczeństwa), a reszta stulejarzy siedzi w domach bo nic nie mogą załatwić bez pomocy mamusi. Flaga na górze Fudżi i po robocie. Do zjednoczenia świata zostały jeszcze Chiny. Długo stawiały opór, ale zbanowanie w Unii Aliexpress obniżyło PKB Chin o 95%. Widmo głodu zmusiło ich do kapitulacji. W przeciągu kolejnych 2 tygodni wszystkie pozostałe państwa zdobyte przez Unię, teraz już zwaną Unią Światową.
Kraków, stolica mocarstwa. Na mównicę na Wawelu wychodzi Angela Merkel i przemawia po niemiecku. Polacy nie rozumieją, ale i tak klaszczą. Od kiedy każdy z nich zarabia 2000 euro minimalnej i dostaje 500 euro +, jest to najtwardszy elektorat Merkel. Rozpoczyna się inauguracja na Cesarza Świata. Szczerozłoty wieniec zakłada jej arcybiskup Głódź, a właściwie już papież Sławoj Leszek I. Jan Paweł dalej drugi. W momencie, gdy wieniec dotyka skroni Angeli, na niebie rozbłysło światło i słychać trąby anielskie. Sam Bóg raduje się ze zjednoczenia świata i namaszcza w ten sposób cesarza, a na znak przyjaźni smog nad Krakowem zostaje rozwiany i ukazuje się tęcza. Wtem Merkel zdziera swą twarz, która okazuje się być maską. Skrywał się pod nią sam Lech Kaczyński, jedyny ocalały z katastrofy polskiego rządowego samolotu Tupolew.
#koronawirus #pasta #heheszki
Tak będzie XD
@Waaba: xd
@Waaba: Bolaki in a nutshell
nie pokazujcie tego kucom xD poza tym złoto
Komentarz usunięty przez autora
@Waaba: XD
@Waaba: Angela, która zrywa kontakty gospodarcze z Rosją?XD Za dużo fikcji kolego.