Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Czy tylko ja odnoszę wrażenie że sklep B1 jest sklepem dla ekstremalnie biednych ludzi którzy starają się połączyć jakotako koniec z końcem?
#rzeszow
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lr_22: B1 podobnie jak i Auchan są tanie, bo taka jest (była) polityka firmy polegająca na dopasowaniu do konkurencji. Ale teraz, w dobie marketów nie sądzę żeby odbiegali jakoś od wszechobecnych Biedronek. Jak już widujesz tam takich ludzi to prędzej z racji lokalizacji niż cen.
  • Odpowiedz
@lr_22: Z hipermarketów Rzeszowskich to wydaje mi się, że eclerc przejął pałeczkę mimo iż nie jest chyba najtańszy, ale wystarczy pojechać w sobotę zobaczyć co tam się dzieje. Dosłownie jak na jakimś bazarze.
  • Odpowiedz
@joolekk ale nie aż takie. W weekend w eclerc to jest czyste szaleństwo. Ciężko znaleźć tam miejsce parkingowe. No i przekrój ludzi jest o wiele bardziej zróżnicowany.
  • Odpowiedz
@chosenon3 I tez tak nie twierdzę. Do eclerc jeździ bardzo dużo ludzi z okolicznych wsi i tez raczej starsi wybierają eclerc choćby ze względu, że jest jeden ze starszych hipermarketów. I moim zdaniem panuje tam taki bazarowy klimat, zwłaszcza w weekendy. To tylko moja opinia, nie szukam gowno burzy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@chosenon3: ja też nie szukam ;) po prostu zdarza mi się być w różnych hipermarketach bo nie mam ulubionego. I nie zauważam szczególnych różnic
  • Odpowiedz
  • 0
@push3k-pro Społem wcale nie są tanie, pamiętam jak otworzyli na Słowackiego w miejscu dawnej jedynki to ceny niektórych towarów przebijały ceny w dawnej stokrotce w pobliskiej galerii gdzie ceny że względu na bliskość centrum były porównywalne z Piotrem i Pawłem.
  • Odpowiedz