Aktywne Wpisy
jaroty +262
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Cosipi +134
Fajnopolaki kiedy Mentzen wypiję kilka piw na prywatnym zaplanowanym do tego wydarzeniu
"Hahaha jestem zmencony, pijak, alkoholik, kompromitacja, sam się wywrócił o stolik"
Fajnopolaki kiedy ich minister, jeden z najbliższych ludzi ich Boga Tuska niejaki Kierwiński #!$%@?***y jak szpadel przemawia na defiladzie strażaków która jest transmitowana na całą Polskę:
No ale po co o tym wspominać to nie podobna nie podobna jest
xDDDDDDDDD
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
"Hahaha jestem zmencony, pijak, alkoholik, kompromitacja, sam się wywrócił o stolik"
Fajnopolaki kiedy ich minister, jeden z najbliższych ludzi ich Boga Tuska niejaki Kierwiński #!$%@?***y jak szpadel przemawia na defiladzie strażaków która jest transmitowana na całą Polskę:
No ale po co o tym wspominać to nie podobna nie podobna jest
xDDDDDDDDD
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Obie siedziały ok. 5 minut w piekarniku. W przypadku drugiej drzwi były dłużej uchylone, stąd wydaje mi się większe przypieczenie brzegów. Tym razem obracałem je trzy razy w ciągu pieczenia. Sos pomidorowy, cebula, mozzarella, czarne oliwki, salami włoskie z Lidla.
Nie jestem wciąż zadowolony z efektu, chciałbym uzyskać efekt centek na cieście taki, jaki widziałem u Mirków.
Salami dziwnie pachniało 乁( ͡° ͜ʖ ͡°)ㄏMozarella z lidla > z biedry.
Nie upieczona pizza wygląda u Ciebie jak by ciasto w ogóle było słabo wyrośnięte.
Nie lękajcie się długiego TO. Jak Ci ciasto zdechnie w TO to na chwilkę do lodówki, regeneracja i dalej jedziesz.
@Powuyo wypiek planuję o 20, czy jak wyjmę ciasto o 12 będzie ok? Czy już teraz?
Ja bym zrobił kulki teraz i zostawił w TO i obserwował. W razie czego możesz je na godzinę do lodówki wsadzić zeby je "zatrzymać" ale wątpię że będzie trzeba