Aktywne Wpisy

HumanBeing +30
Ale mnie w-------ą ci skyrimowi gracze od siedmiu boleści którzy się chwalą swoimi postaciami na reddicie i piszą że używanie bugów i exploitów to nie oszukiwanie. Wykorzystują jakieś najbardziej chamskie bugi typu restoration loop żeby stworzyć przedmioty z dosłownie GAZYLIONAMI statystyk i później się szczycą jak to uwaga - przeszli grę na najtrudniejszym poziomie XD a jak chociaż leciutko wspomnisz że to takie trochę oszukiwanie i równie dobrze mogli kody wpisać, to
źródło: temp_file8524748805443139303
Pobierz
Marek_Tempe +7
Pamiętam kiedyś była taka zasada: "Leżącego" się nie kopie, przestrzegała jej nawet najgorsza ówczesna patola. Co się z wami ludzie stało?

Kupiłem pióro Parkera żeby podpisywać nim ważne dokumenty dziś w mBanku.
Przemyślałem sprawę i gdy kobieta przedstawi mi dodatkowa ofertę to rzucę jej dokumentami w twarz i krzyknę, że nie za to jej płacę.
Dziś giełda jest wyłączona (ale i tak loguje się na moje KONTO MAKLERSKIE co 10 minut i odświeżam) dlatego nagrałem wczoraj 30minut mojego wykresu gdy chodzi góra i dół i ten film włączę gdy będę siedział na BRANCZU bo przecież ten motłoch nawet nie wie, że giełda nie działa 24/7. Ludzie standardowo będą trącać się łokciami i mówić: zobaczcie! On INWESTUJE swój KAPITAŁ! To jest człowiek SUKCESU!
Wieczorem jadę na tenisa ale nie będę grał z człowiekiem tylko z tą maszyną która wypluwa piłki bo udaję niedostępnego.
Po drodze do domu wjadę na Orlen skontrolować moich pracowników, chociaż w głębi ufam im i wiem, że mamy PRĘŻNIE DZIAŁAJĄCE PRZEDSIĘBIORSTWO.
#poteznyinwestor #dziendobry #gielda #inwestycje
źródło: comment_1584169429nEKr8fu9S8jtnPdsuAnoDz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
zwykli ludzie na pewno będą zainteresowani ama z prawdziwym INWESTOREM
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja również zajmuję się INWESTOWANIEM mojego Kapitału, liczonego w USD.
Jestem współwłaścicielem Google i inwestorem długoterminowym.
Moglibyśmy zebrać współwłaścicieli innych globalnych firm i zorga nizować videokonwerencję, tylko musimy
źródło: comment_1584172654yTIUagbjkFPiME4kMQ11Tq.jpg
Pobierzźródło: comment_1584173068KpnRbHnqeOGJ1mxtaGI3xm.jpg
PobierzNastępnie ,,Chciwość” i ,,Wilk z Wall Street” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czachaaa: 10/10 xDDDD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1584175079u4vBW3TfPa5T4Pw1dO4DhB.jpg
Pobierzźródło: comment_1584175146eWDKRPVSCQevMlDyw8J1gQ.jpg
Pobierz