Aktywne Wpisy
o__0 +9
rales +147
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
#prostonaukulele
#tworczoscwlasna
Po długich śmieszno-strasznych perypetiach z dyskami twardymi (ha tfu na xkom za sprzedanie mi nowego uszkodzonego dysku) udało mi się dokończyć drugi filmik który miał się pojawić już dobre kilka dni temu. Wracamy do gry, teraz trochę krótszy materiał ale jednocześnie znacznie prostszy, ciężko już o łatwiejszą piosenkę ale mam jeszcze jakieś w zanadrzu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Łydka Grubasa - Rapapara
https://youtu.be/hXVT0pUBrQc
Rzeczy do poprawy proszę zgłaszać, głosu nie zmienię, taki jest ale obiektywną krytykę chętnie posłucham