Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +437
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Mirki, mam mozliwość zakupu roweru Kross Evado 4.0 z 2019 za 1700 zł. Mogę też skoczyć do salonu Unibike żeby spróbować Unibike Flasha lub Prime. Chciałbym je przymierzyć przed zakupem. Codziennie dojezdżam 10 kilometrów do pracy po płaskim asfalcie, raz, dwa razy do roku jadę na kilkuset kilometrową wycieczkę. Obecnie posiadam rozwalonego Gianta który liczby 20 wiosen jeśli nie więcej, więc każdy testowany rower sprawia mi frajdę :D
Czy to dobra cena za ten rower i nie ma się co zastanawiać (Evado) czy polecacie jakieś alternatywy? No i jak wspomniałem - rower wolę przymierzyć. Budżet wynosi wspomniane 1700 zł~
@Adam_pasztecik_czwarty:
jak pisano wyżej, bez weiksze roznicy, wez ten ktory Ci sie bardziej podoba. Ja bym wziął Krossa, bo te Unibike jakos marketowy design mają. Kross też da Ci dożywotnia gwarancje na rame.
Jakby