@SynuZMagazynu: zwierzę samo z siebie nie zapracuje na jedzenie, więc nie wiem co to jest za problem dać głodnemu kotu czy psu coś do jedzenia, sam tak robię. A to, że zwierzęta są lepsze od ludzi to jest oczywiste, to nie potrzeba nawet tego nikomu udowadniać, zwierzęta nie gwałcą, nie rabują, nie są roszczeniowe, nie pobiją, nie oszukają. Śmiechłem z tego bycia fanem szatana, ale jakim fanem dokładnie, laveyańskim, czy jakimś
: Od komunistycznej wiedźmy czy szczura wodnego to i byle kotek lepszy.
@PZt37: to nie ich wina, że tacy są, tylko wina czerwonych pająków którzy każą abyś oddawał w pracy życie dla swego pancia, jak się zbuntujesz na system to zazwyczaj jesteś jak ta dwójka bohaterów, ciekawe czy kotu bez futerka też byś tak chętnie pomagał
@piSSowiec39: dla fanów szatana i komunizmu na pewno
@piSSowiec39: chłopie, ja od jakiegoś czasu jestem tak lewy w niektórych aspektach, że aż się siebie boję
Komentarz usunięty przez autora
@JanuszGrabulon: Ekmh delfiny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PZt37: to nie ich wina, że tacy są, tylko wina czerwonych pająków którzy każą abyś oddawał w pracy życie dla swego pancia, jak się zbuntujesz na system to zazwyczaj jesteś jak ta dwójka bohaterów, ciekawe czy kotu bez futerka też byś tak chętnie pomagał