@Sagitarius: Idąc jej tokiem rozumowania, to teraz kobiety przeginają z tym ODBIJANIEM. Więc potem faceci będą musieli to sobie jakoś odbić. Bo nie istnieje coś takiego jak oficjalna miarka pokazująca kiedy kobiety wyrównają swój "dług". Im wiecznie będzie za mało w tym "odbijaniu sobie".
@Sagitarius: @madziax3 idąc tym tokiem rozumowania, to Ty osobiście też musiałaś jakąś dyskryminację w życiu przyjąć, więc słuchamy ( ͡°͜ʖ͡°). Oby to nie był fakt, że ktoś Ci dał zamiast dwóch pomidorków do kebaba jednego ¯\_(ツ)_/¯
@madziax3: Czyli rozumiem już, dyskryminacja była na poziomie uczelnianym, nie przyjęli Ci na techniczny kierunek, za mało punktów z dodatkowych przedmiotów z matury? Wnioskuje po księżniczkowatym tonie niczym bloodymasacre26.
@Sagitarius: @madziax3 Gdzie i kiedy kobiety były dyskryminowane? Chyba tylko w średniowieczu. Za patriarchatu wystarczyło znaleźć sobie męża i on robił na całą rodzinę, a kobieta zajmowała się domem. Obecnie macie niższy wiek emerytalny, długi i płatny urlop macierzyński. Przeciętna długość życia kobiet w Polsce wynosi 81,7 roku, natomiast mężczyzn 73,8. A stosunek samobójstw wynosi 8:1.
@madziax3: Nie rób into baity już, bo trochę Cię wyżej obsrali, czuje że skończysz jak wspomniana bloodymasacre, gdzie rzeczywistość zetrze się z tym, co pokazujesz swoją osobą tutaj ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sagitarius: A i nie jestem lewaczka. Jestem bardziej prawicowa. Pisałam już kilka razy że nie popieram feminizmu i kobiety powinny czerpać z życia tyle ile się da. Pozdrawiam.
@Thachi: Oczywiście, że tak. Faceci powinni na nas pracować i zapewniać nam wszystko ale bez dotykania naszych ciał. Tylko wtedy równość zostanie osiągnięta.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bolt #bekazlewactwa #lewackalogika #logikarozowychpaskow #bekazfeministek
Więc potem faceci będą musieli to sobie jakoś odbić. Bo nie istnieje coś takiego jak oficjalna miarka pokazująca kiedy kobiety wyrównają swój "dług". Im wiecznie będzie za mało w tym "odbijaniu sobie".
@madziax3 idąc tym tokiem rozumowania, to Ty osobiście też musiałaś jakąś dyskryminację w życiu przyjąć, więc słuchamy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oby to nie był fakt, że ktoś Ci dał zamiast dwóch pomidorków do kebaba jednego ¯\_(ツ)_/¯
Dodaj, że kosztem mężczyzn