Procesor Ryzen 7 3700X: - test przy maksymalnym obciążeniu, defaultowe ustawienie wentylatora CPU, temperatura 69 stopni po 3 godzinach testów, - obniżyłem prędkość wentylatora o 30%, temperatura 72 stopnie. Jest okej czy podkręcić wentylator? Wiecie jaka jest normalna temperatura pracy tego procka przy maksymalnym obciążeniu? #informatyka #komputery #amd ¯_(ツ)_/¯
@Summer92: dobry wynik, ogólnie tak długo jak się zamykasz w powiedzmy ~75 stopniach to jest elegancko. A nawet jakby dobijało pod takim obciążeniem do 80 to nie ma się czym przejmować.
Widziałam coś podobnego za dziecka... Nie mogłam spać więc spoglądałam przez okno, zauważyłam taki "obiekt" Jak na ilustracji, poruszał się powoli i byl wielki (╥﹏╥) Nikt mi nigdy nie uwierzył, a pamiętam każdy najmniejszy szczegół. #przegryw #zalesie #kosmos
- test przy maksymalnym obciążeniu, defaultowe ustawienie wentylatora CPU, temperatura 69 stopni po 3 godzinach testów,
- obniżyłem prędkość wentylatora o 30%, temperatura 72 stopnie. Jest okej czy podkręcić wentylator? Wiecie jaka jest normalna temperatura pracy tego procka przy maksymalnym obciążeniu? #informatyka #komputery #amd ¯_(ツ)_/¯