Wpis z mikrobloga

@niggerinthebox: mi tam lepiej się pije z palo santo mimo, że jakiejś różnicy w smaku nie czuję, ale jakoś tak po prostu przyjemniej ¯\_(ツ)_/¯ Największą różnicę według mnie robi tykwa, bo nie dość że nie zmienia smaku, to dodatkowo czasami przecieka i może zgnić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Długo to pijesz? Próbowałem, bo podobno działa jak kawa, różnych firm, zero efektu, zero smaku, tak jakbym 3 herbatę robił z torebki. Koleżanka pije i mi zachwalała i u niej próbowałem. Czy coś robię nie tak? Mam kawę odstawić całkiem ? Trzeba dłuzej stosować, żeby coś poczuć? Czy może coś ze mną jest nie tak? U niej podobno działa i jest zadowolona.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@FilipWWL: Ja widzę różnicę po odstawieniu kawy. Może za słabą robiłeś? Ja walę więcej suszu niż wody xd

Dodatkowo tolerka na kofeinę robi swoje. Raz odstawiłem kawę i yerbe na tydzień czy dwa, to mnie potem z butów w------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@niggerinthebox: ja piłem na początku z Palo Santo. Ale wkurzało mnie że muszę co chwilę chodzić dolewać wodę, więc przerzuciłem się na kubek który jest o wiele większy. I w sumie to nie czuje różnicy w smaku
  • Odpowiedz