Wpis z mikrobloga

Kupiłem ten oto susz https://hempmill.pl/pl/p/CARMEL-CANDY-GREENHOUSE-C-D-17%2C5/47 i zauważyłem ze przy temperaturze 200 stopni lekko drapie w gardło, ale nie tak ze to przeszkadza tylko tak „przyjemnie” czy to przed wyższa zawartość C-D? Dodam ze wcześniej próbowałem bubble gum z Sativa poland i nie było takiego efektu, ale smak był tez gorszy, za to ten z hemp mila bardzo przyjemny i nie wali takim kapcieM #c-d #waporyzacja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marianoitaliano00: odmianę wybrałeś dobrą ale nie z tego sklepu. doradziłem ci zakup na allegro w sklepie "lokalny zielarz" w tej cenie 30 pare złotych miałbyś 3 gramy świetnego karmelowego suszu. karmel w zapachu i smaku, jest też wyczuwalny delikatny aromat kawy. 34,90zł za 3 gramy naprawdę dobrej jakości smakowego suszu :)
  • Odpowiedz
@Marianoitaliano00: zależy od suszu, jest taki jeden bardzo mocno reklamowany w internecie, że niby najlepszy, najlepiej działa, a smak.. to już w ogóle cud i miód. aż zamówiłem z ciekawości na promocji zestaw 3 suszy od tego reklamowanego sprzedawcy i niestety lipa. każdy susz miał zapach świeżo skoszonej trawy, smak jakbym herbate ziołową pił. niby 3 różne produkty, a zapach i smak identyczny. sam mam 4 susze kupione u lokalnego
  • Odpowiedz