Aktywne Wpisy
Revvvvvvvvvvvvvvvv +416
Ostatnio nauczycielka p0lskiego u mnie na lekcji powiedziała coś o tym że mężczyźni nie są czuli dla swoich dzieci itp. Ja powiedziałem "ale z Pani seksitka", a ta sie tak oburzyła, zaczeła gadać że ją tym obraziłem, że nie mam do niej szacunku i mi wpisała nagane xDDDD
Taki wygląd p0lek i stanu szkolnictwa w #szk0la
90% nauczycieli to kobiety i potem jest jak jest. Seksizm oczywiście działa w jedną strone xD
Taki wygląd p0lek i stanu szkolnictwa w #szk0la
90% nauczycieli to kobiety i potem jest jak jest. Seksizm oczywiście działa w jedną strone xD
dqdq1 +134
Hej. Kilka lat temu założyłem sobie konto na takim portalu wydaje mi się, że prowadzonym przez NFZ. W tym portalu miałem dostęp do całej swojej historii medycznej, kosztach mojego leczenia, wizytach u lekarza itd.
Mam do tego portalu zapisany login i hasło, ale szukając tego portalu teraz nie mogę go znaleźć, a jedynie taka strona mi wyskakuje w wynikach wyszukiwania https://pacjent.gov.pl/
Próbowałem się do niej zalogować przez profil zaufany, ale wyskakuje mi error, po zalogowaniu.
Wie ktoś czy istnieje inna strona do sprawdzenia swojej historii z NFZem czy ten pacjent.gov.pl to jest teraz to?
Natomiast nie działa mi logowanie ani normalnie przez login ani przez profil zaufany.
Hasła się nie da zmienić, nie wiem kto mi może pomóc w logowaniu się na tę stronę.
#!$%@? nic w tym kraju nie działa.