Wpis z mikrobloga

@Miszcz_Joda: śmiej się ale weź sobie tak pod rozmyślenia scenę "karpia w lidlu za 5.99" i zgadnij co się stanie w pierwszym dniu w sklepach jak zostanie potwierdzony jeden przypadek w P-----------e Górnym. Gwarantowane puste półki jak ma to miejsce teraz w Czechach. Statystyczny Polak ma w lodowce jedzenia może na 2 dni - kanapeczki do pracy, zupka na obiad.
  • Odpowiedz
@mateusz-glogowski: no właśnie to mnie przeraża jak te wszystkie głąby rzucą się do sklepów i wszystko wykupią, bo koniec świata. U mnie już widać mniejszą ilość konserw i makaronu na półkach, chory kraj, chorzy ludzie, panikarze i obesrańcy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Miszcz_Joda: @Eskeel: I właśnie dlatego prędzej wykończy nas panika niż wirus. W sklepach braknie rzeczy bo wykopek zabunkrował się w piwnicy z 1000 puszek konserw, 5000 opakowań makaronu, 200 litrów wody, zestawem małego harcerza i świeczkami w dupie. Proponuję jeszcze agregat z rowerkiem aby pedałować gdy za miesiąc padną elektrownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@L3gion to pozdrawiam chodzić do sklepu gdzie wszystko zarażone, każdy kicha i wirus panuje na półkach. Było myśleć i kupić wcześniej, a teraz głoduj i narzekaj "że inni byli mądrzejsi od ciebie" a ty miałeś wszystko w dupie. Jedz buta
  • Odpowiedz
@Eskeel: niemiecki rząd oficjalnie zachęca obywateli do robienia zapasow, w Chinach kwarantanna i miasta pozamykane ale dzięki Tobie wiem że oni wszyscy robią nas w c---a.
It's a prank bro!
  • Odpowiedz