Aktywne Wpisy
xyperxyper +90
Pokolenie Z a rekrutacja: jak ma być dobrze?
Od jakiegoś czasu mam coraz większy problem z zatrudnieniem inżynierów z pokolenia Z firmie. Zaczyna się od tego, że osoby te wysyłają CV, po czym... znikają. Nie kontynuują kontaktu, nie interesują się szczegółami pracy, wynagrodzeniem, ani wymaganiami.
Zdarza się też, że kiedy w końcu zapraszam kandydata na rozmowę, nagle pojawiają się prośby o telekonferencję, bo przyjechanie na spotkanie staje się "problemem". Zastanawiam się, gdzie podziała się odpowiedzialność i szacunek do człowieka, mój czas też kosztuje. Czy naprawdę tak trudno poświęcić czas na spotkanie w firmie gdzie potencjalnie będzie ktoś spędzać 30% swojego życia? Pomijam fakt, że ktoś 5l temu skończył liceum, nie ma żadnego kursu, szkoły, szkolenia itp. zmienia pracę co 3 miesiące, nie ma doświadczenia, a aplikuje do pracy z zakresem zarobków jak na Dyrektora...
Mam
Od jakiegoś czasu mam coraz większy problem z zatrudnieniem inżynierów z pokolenia Z firmie. Zaczyna się od tego, że osoby te wysyłają CV, po czym... znikają. Nie kontynuują kontaktu, nie interesują się szczegółami pracy, wynagrodzeniem, ani wymaganiami.
Zdarza się też, że kiedy w końcu zapraszam kandydata na rozmowę, nagle pojawiają się prośby o telekonferencję, bo przyjechanie na spotkanie staje się "problemem". Zastanawiam się, gdzie podziała się odpowiedzialność i szacunek do człowieka, mój czas też kosztuje. Czy naprawdę tak trudno poświęcić czas na spotkanie w firmie gdzie potencjalnie będzie ktoś spędzać 30% swojego życia? Pomijam fakt, że ktoś 5l temu skończył liceum, nie ma żadnego kursu, szkoły, szkolenia itp. zmienia pracę co 3 miesiące, nie ma doświadczenia, a aplikuje do pracy z zakresem zarobków jak na Dyrektora...
Mam
Konkretnyknur +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dziewczyna przyłapała mnie na masturbacji i uważa, że ją zdradziłem.
Trzy dni temu dziewczyna przyłapała mnie na masturbacji do filmu p---o i nie odzywa się do mnie od tego czasu. Powiedziała mi tylko, że masturbacja do innej kobiety to jest dokładnie to samo co zdrada - s--s fizyczny z inną kobietą. Mieszkamy razem od roku, ale po raz pierwszy wyjechała mi z czymś takim. Owego feralnego dnia prosiłem ją o s--s, ale powiedziała, że ją głowa boli więc jak inaczej miałem zaspokoić swoje pragnienie? Iść na dziwki? Co mam teraz zrobić? Sprawa jest poważna. Dziewczyna poinformowała już swoich i moich rodziców o rzekomej "zdradzie".
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Czy to powód do zerwania?
Co xD
Możesz wejść do arreat?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jest to jednak zawsze przykre dla dziewczyny. Tobie by nie przeszkadzało, gdyby ona palcowała się do klat i penisów innych facetów?
Cóż, pozostaje ci wytłumaczyć jej, że to nie miało znaczenia, że to tylko rozładowanie napięcia, a tak naprawdę tylko ona ci się podoba, bla bla.
Reakcja różowej MOCNO przesadzona (w sumie nie zdziwiłabym się, gdyby to była zarzutka), ale spróbuj ją zrozumieć - poczuła się, jakby łatwo było ją zastąpić jakąś typiarą z internetu. Strasznie to jedzie kobietom po samoocenie. Być może to wynika z bardziej emocjonalnego podejścia do kwestii seksualności, ale cóż, tak już mamy. I jeśli twoim zdaniem nie zrobiłeś nic złego, to postaraj się przekonać różową swoimi argumentami. Zapewnij ją, że tylko ona się dla ciebie liczy i że sto razy bardziej wolałbyś uprawiać z nią s--s, ale nie chciałeś jej męczyć, skoro źle się
@AnonimoweMirkoWyznania: chyba nikomu normalnemu by to nie przeszkadzało...
https://youtu.be/SNH5EUw7gxk
Zobacz jak różowa szyje a on robi swoje
Ale i tak wieczna beka z tym, że przecież trzeba zaspokoić pragnienie, a ten argument akurat pojawia się nie tylko w baitach. Niby ludzie, a dalej nie panują nad instynktami xD
ps. mogles po prostu zwalić bez ogladania p---o i byloby dobrze