Aktywne Wpisy
rales +421
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
LUTY 2024
1. Koalicja Obywatelska - 31,2% - 161 mandatów (⬆ 1,8%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 28,9% - 166 mandatów (⬇ 1,3%)
3. Trzecia Droga - 14,7% - 71 mandatów (⬇ 0,8%)
4. Konfederacja - 9% - 38 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Lewica - 8% - 24 mandaty (⬇ 1,1%)
PiS po raz pierwszy od 9 LAT traci pozycję lidera
LUTY 2024
1. Koalicja Obywatelska - 31,2% - 161 mandatów (⬆ 1,8%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 28,9% - 166 mandatów (⬇ 1,3%)
3. Trzecia Droga - 14,7% - 71 mandatów (⬇ 0,8%)
4. Konfederacja - 9% - 38 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Lewica - 8% - 24 mandaty (⬇ 1,1%)
PiS po raz pierwszy od 9 LAT traci pozycję lidera
Tereskaxoxo +4
#przegryw #blackpill #niebieskipasek #logikarozowychpaskow
Tak sobie czytam dzisiaj te Wasze wpisy i strasznie mi Was żal Mirki, że tacy jesteście pogrążeni w tym maraźmie.
Czasem, aż nie dowierzam, że tak mało pewności siebie macie i użalacie się nad sobą, czując się tacy bezradni.
Tak się zastanawiam jak Wam można pomóc?
Mi z mojej kobiecej perspektywy zawsze się wydawało, że w relacjach damsko-męskich jest Wam dużo prościej, bo to teoretycznie od Was powinna
Tak sobie czytam dzisiaj te Wasze wpisy i strasznie mi Was żal Mirki, że tacy jesteście pogrążeni w tym maraźmie.
Czasem, aż nie dowierzam, że tak mało pewności siebie macie i użalacie się nad sobą, czując się tacy bezradni.
Tak się zastanawiam jak Wam można pomóc?
Mi z mojej kobiecej perspektywy zawsze się wydawało, że w relacjach damsko-męskich jest Wam dużo prościej, bo to teoretycznie od Was powinna
Szkolna nie istnieje przez pijawki takie jak on, które zrobiły sobie z tego sposób na zarabianie na życie. Jak żadna pijawka która ma własny kanał się nie uczepi to nie ma kto hamować naturalnego toku spraw. Nikt nie powie "nie , tego nie mów bo kanał poleci" albo nikt nie wciśnie pauzy przy nagrywaniu zeby coś ukryć. Konon nie mając towarzysza, opiekuna który opłaci rachunki w koncu znalazłby sobie nowego lokatora i zaczął coś nagrywać zeby przynajmniej paczki przychodziły. Materiały inne niz od samego prezydenta to były by tylko przygodnie nagrane filmy przez kogoś kto okazjonalnie by tam wpadł. Dopóki konon ma kogoś kto z nim pogada i opłaci domek doputy on ma #!$%@? na wszystko. On akceptuje kazdego kto umożliwia mu powrót do czasów kiedy mieszkał z rodzinką, nic nie robił, o nic sie nie martwił i żył z ich rent.
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Polak_maly_: O czym ty człowieku piszesz?
Zapomniałeś chyba że Jareczek nie był w stanie w ogóle odpalić lajta, przeciągał przeciągał bo był komputerowym debilem i w końcu Paweł z Natalką go ubiegli.
To że na początku bycia statywem udało mu się nagrać kilka ciekawych filmów typu list mecenasa z Piaseczna na przykład, nie znaczy nic.
A udało mu się bo był bezrobotnym alkoholikiem
Komentarz usunięty przez autora
A na serio to nawet Nero by to nagrał gdyby potrafił, menel tyle czasu tam spędzał że zwykły debil by wiedział aby kamerę włączyć a tutaj ktoś uważa to za wielkie osiągnięcie...
@Polak_maly_ jedyna ciekawa rzecz to Olimpiada, NIC WIĘCEJ, wszędzie potem był zwykłym statywem