Wpis z mikrobloga

Denerwuje mnie, że najwięcej seksu w życiu mają osoby, którymi najbardziej pogardzam. I żeby było jasne: nie pogardzam nimi dlatego, że mają najwięcej seksu, ale z innych powodów. Cechy, których nie lubię u ludzi, są atrakcyjne seksualnie. Tak więc w---------y pewny siebie arogancki dynamiczniak oscarek jest mnie dla mnie bardzo w---------y. I co? I rucha bardzo dużo. I tak dalej...

#przegryw
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reflexiej123: wiem bo pisalismy juz tu o tym niedawno, ale ty chociaz calowales w realu moze bez uzycia tindera, czyli jakas kolezanka, u mnie gdyby nie tinder to bylbym kissles virginem
  • Odpowiedz
@elf_pszeniczny: mam ciemna triade I gowno to daje, jak nie masz wygladu chada I gdy laski same z siebie chca przebywac z toba, nie zmanipulujesz laski z tindera jak odpisuje ci jednym slowem
  • Odpowiedz
@Reflexiej123: Takie osoby nie dość, że mają s--s, to jeszcze uchodzi im na sucho to, za co inni beknęliby, kolokwialnie mówiąc. W szkole już w podstawówce ledwo 3, a nawet 2. Teraz żyja jak w Madrycie. A przecież mieli zdychać pod płotem.
  • Odpowiedz
@Reflexiej123: to jest bardzo proste: cechy, które pociągają samice, powodują niechęć i agresję u innych samców. Logiczne: w końcu ten, na którego lecą, jest ich największą konkurencją. Dlatego gość, którego my uznamy za irytującego dupka, wkurza nas jego brak empatii czy bezczelność, imponuje różowym.
  • Odpowiedz