Wpis z mikrobloga

Dziś mniej heheszkowo, a bardziej obrzydliwie.
Oto obrońcy prawdziwej rodziny, tradycji, "dupa jest do srania, nie do ruchania" etc etc utworzyli sobie taki #!$%@? obrazek. Ale nie to jest jeszcze najbardziej paskudne, a komentarze pań Bożenek, czy Marii w wieku nobliwym, czyjegoś dziadka Mietka, tatę Mirka (pod postem).
Sam daleki jestem od przychylności dla homoseksualizmu, ale to co wyczyniają w tej materii "prawdziwi Polacy" jest podłe i urąga ludzkiej godności. Łudziłem się, jako niepoprawny symetrysta, że przecież i tam muszą być ludzie godni. Po niecałym tygodniu w trzech grupach zrzeszających czcicieli PiSu (bo to w zasadzie przypomina bardziej sektę, niż partię) muszę z bólem wrażliwego człowieka we mnie przyznać, że żeby być wyborcą Prawa i Sprawiedliwości, trzeba być wyzbytą honoru i godności obrzydliwą kreaturą.

Zapraszam na tag #agentdupa gdzie publikuję bardziej kancerogenne wrzuty z pisiorskich grupek. Z tego samego powodu zapraszam do wrzucania na #czarnolisto. Ta psychodeliczna przygoda stała się wyprawą pomiędzy troglodytów.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #rakcontent #antypis #polityka
dupa-z-tylu - Dziś mniej heheszkowo, a bardziej obrzydliwie. 
Oto obrońcy prawdziwej...

źródło: comment_1582662201dTm8SgAlMzqjYsoWDw6ac3.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@dupa-z-tylu: Im szybciej zaakceptujesz, że przeciętny mieszkaniec tego kraju to samolubny prostacki kawal chama bez jakichkolwiek hamulców i empatii, tym szybciej się czegoś dorobisz w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś myślałem, że ludzie są generalnie dobrzy, tylko trafiają się wśród nich kanalie. Ale im jestem starszy tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że stosunek jest odwrotny i przeciętnego spotkanego w życiu rodaka najlepiej jest "#!$%@?ć, ruchać
  • Odpowiedz