Aktywne Wpisy
kuroszczur +135
Mam w planie obejrzeć wszystkie dobre filmy/seriale wojenne. Obejrzane lub w trakcie: #film #filmnawieczor
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
wisemansaid +281
Oto obrońcy prawdziwej rodziny, tradycji, "dupa jest do srania, nie do ruchania" etc etc utworzyli sobie taki #!$%@? obrazek. Ale nie to jest jeszcze najbardziej paskudne, a komentarze pań Bożenek, czy Marii w wieku nobliwym, czyjegoś dziadka Mietka, tatę Mirka (pod postem).
Sam daleki jestem od przychylności dla homoseksualizmu, ale to co wyczyniają w tej materii "prawdziwi Polacy" jest podłe i urąga ludzkiej godności. Łudziłem się, jako niepoprawny symetrysta, że przecież i tam muszą być ludzie godni. Po niecałym tygodniu w trzech grupach zrzeszających czcicieli PiSu (bo to w zasadzie przypomina bardziej sektę, niż partię) muszę z bólem wrażliwego człowieka we mnie przyznać, że żeby być wyborcą Prawa i Sprawiedliwości, trzeba być wyzbytą honoru i godności obrzydliwą kreaturą.
Zapraszam na tag #agentdupa gdzie publikuję bardziej kancerogenne wrzuty z pisiorskich grupek. Z tego samego powodu zapraszam do wrzucania na #czarnolisto. Ta psychodeliczna przygoda stała się wyprawą pomiędzy troglodytów.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #rakcontent #antypis #polityka
Kiedyś myślałem, że ludzie są generalnie dobrzy, tylko trafiają się wśród nich kanalie. Ale im jestem starszy tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że stosunek jest odwrotny i przeciętnego spotkanego w życiu rodaka najlepiej jest "#!$%@?ć, ruchać