@ovation: o człowieku ale mi dałeś wspomnienia z złotych lat dzieciństwa zawsze jak się bawiliśmy w komandosów i talibów to najpierw robiliśmy pościg przy pomocy autek i najczęściej kończyliśmy go w takim piętrowym garażu. potem zabawa przechodziła z jeżdżenia autami na gonitwy po całym domu z pistoletami na kulki. świat poszedł nieźle na przód i nigdy bym nie pomyślał że kiedyś jak będę dorosły kupie sobie taki karabin na kulki którego
@kvgewhr: i ze zabawa po domu z pistoletem na kulki przeniesie się na podwórku w pełnym umundurowaniu i towarzystwie 40 osób z replikami sięgającymi 80-100 metrow skutecznego zasięgu XD #asg
@Anoniemamowy: 80-100 m skutecznego zasięgu to prawie jak broń! Wy jesteście prawie jak żołnierze!
@wielad: ja akurat traktuje to tylko jak weekendowa zabawę, tak jak się bawiło w chowanego, grało w paintball czy call of duty. Aczkolwiek czasem trafia się ludzie lekko ograniczeni którzy myśla, ze dołączyli do organizacji proobronnej lub, ze bieganie z plastikowym karabinem po lesie pomoże im na „wypadek wojny” ( ͡°͜ʖ͡°
@ovation: tez miałem, do momentu aż kiedyś podczas przeprowadzki się połamało :/ bardzo nad tym rozpaczałem i już nigdy więcej nie było mi dane się pobawić taka zabawka
@kvgewhr: @Anoniemamowy: o tym mówię :) jesteśmy dorosłymi facetami jak chcemy strzelać z pistoletu na kulki to strzelamy. Gorzej jak komuś roją się urojenia w głowie że jest czymś więcej :)
źródło: comment_1582514307l9JYIUyy7PH76fv9gSOLUQ.jpg
Pobierzzawsze jak się bawiliśmy w komandosów i talibów to najpierw robiliśmy pościg przy pomocy autek i najczęściej kończyliśmy go w takim piętrowym garażu. potem zabawa przechodziła z jeżdżenia autami na gonitwy po całym domu z pistoletami na kulki. świat poszedł nieźle na przód i nigdy bym nie pomyślał że kiedyś jak będę dorosły kupie sobie taki karabin na kulki którego
kolego ja to kupilem zeby rekreacyjnie strzelac do butelek
nie pakuj mnie so tego samego wora
@wielad: ja akurat traktuje to tylko jak weekendowa zabawę, tak jak się bawiło w chowanego, grało w paintball czy call of duty. Aczkolwiek czasem trafia się ludzie lekko ograniczeni którzy myśla, ze dołączyli do organizacji proobronnej lub, ze bieganie z plastikowym karabinem po lesie pomoże im na „wypadek wojny” ( ͡° ͜ʖ ͡°