Aktywne Wpisy
Apode +108
Goronco +40
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dobre pytanie i Pani odpowiada "w moim mniemaniu..." w sumie sama nie wie jak US zinterpretuje wymianę krypto na fiat na giełdzie i kiedy następuje zdarzenie podatkowe a jest "papier" odpowiedź US na indywidualną interpretację gdzie jasno i wyraźnie US napisał że wymiana krypto na fiat na giełdzie i nie wypłacenie tego do banku nie powoduje zdarzenia podatkowego bo nie jesteś w stanie w pełni dysponować swoimi środkami i
@OPcodeRTI: w banku
ktoś nawciskał kitów urzędnikowi na temat giełd krypto i WIRTUALNYCH TOKENÓW
Różni się tym, że formalnie kasa w banku jest twoja, natomiast w przypadku giełdy, w wielu wypadkach formalnym właścicielem tych środków jest giełda a cyferki które ci pokazuje są długiem wobec ciebie.
Nie ma tu żadnej sensownej logiki, to dziwactwo prawne, które można różnie interpretować.