Aktywne Wpisy

co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje

mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało

Udało się komuś skonfigurować tak środowisko, żeby móc używać
dotnet watch runw kontenerze? Chciałbym żeby moja aplikacja budowała się na nowo po każdej zmianie kodu źródłowego o określonym rozszerzeniu pliku. Problem polega na tym, że docker podczas tworzenia kontenera robi kopię mojego kodu i umieszcza go w nim. dotnet watch obserwuje tylko kod w kontenerze a nie zmiany jakie robię u siebie w IDEmusisz zrobić volume'a. Ważne żeby nie było syfu to na stronach M$ jest co trzeba wkleić w plik build props żeby dockerowy build wrzucało gdzie indziej a gdzie indziej lokalny build, bo jak tego nie będziesz miał to będzie Ci się robił syf, a właściwie już skopiuję Ci od siebie z repo te propsy. Musisz w każdym projekcie mieć
FROM microsoft/dotnet:2.1-sdk AS build-env# Use native linux file polling for better performance
ENV DOTNET_USE_POLLING_FILE_WATCHER 1
WORKDIR /app
ENTRYPOINT dotnet watch run --urls=http://+:5000
@obserwator_z_prawem_interwencji: nie, tylko w koszu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Używam vscode jako IDE. Teraz wyczaiłem, że te tzw. volume są już skonfigurowane. Komenda wywoływana podczas uruchamiania aplikacji to: