Czy są tu osoby, którym udało się przebranżowić z zupełnie czegoś innego na #frontend lub #backend? Ile Wam zajęło znalezienie pierwszej pracy w nowym zawodzie od rozpoczęcia nauki? #programowanie #kiciochpyta
@Marfii: ja osobiście zaczynałem od pracy w branży, ale znajomy, który był magazynierem znalazł pracę jako tester w mniej więcej 6-8 miesięcy, po zrobieniu certyfikatów i miesiącach nauki
@Marfii: Mam znajomą, mgr psychologii, która przebranżowiła się na front dzięku bootcampowi. Niedługo potem znalazła pracę w IT. Nie wiem jaki to bootcamp był, no ale nie trwają one zwykle więcej niż pół roku więc wygląda na to, że przy odpowiednim przyłożeniu się tyle wystarczy.
@zelaznymezczyzna11: Pracowałem z nią przez nieco ponad 2 lata, radzi sobie bardzo dobrze :) O tym kursie dowiedziałem się dopiero później, gdyby mi nie powiedziała to nigdy bym nie przypuszczał że właśnie tak się uczyła.
około 6 miesięcy na front wcześniej byłem w technikum informatycznym, które w tym konktekście nic nie dało później przez prawie 2 lata jakieś randomowe prace po 6 miesiącach nauki załapałem 1wsza pracę
Ogólnie gust muzyczny narodu polskiego, to, cytując Stonogę, jakieś urwa nieporozumienie. Teraz wielka afera i wszyscy zdziwieni, że na #eurowizja wysyłamy byle co. xD #polska #muzyka #zalesie
#programowanie #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
później przez prawie 2 lata jakieś randomowe prace
po 6 miesiącach nauki załapałem 1wsza pracę