Wpis z mikrobloga

• 1
@Lazyd: ale że co, ktoś zadał sensowne pytanie, zainteresowała mnie odpowiedź i z jakiego powodu teraz mnie tego pozbawił?

Chyba że źle zrozumiałem Twoj komentarz, to pardon
  • Odpowiedz
  • 0
@Czesiowcy: domyślam się że przez refleksję, ale kojarzy mi się coś że kiedyś coś podobnego próbowałem osiągnąć i nie dałem rady, dlatego mnie tak ta odpowiedź zainteresowała...
  • Odpowiedz
@asunez: gatekeeper w tym kontekście to jest osoba która zachowuje wiedzę dla siebie lub też celowo podsuwa błędne odpowiedzi, mój wpis dotyczył osoby której wspomniałeś we swoim wpisie nie ciebie
  • Odpowiedz
  • 0
@KrojonyAnanas: @Czesiowcy: dzięki! No to teraz już mogę usunąć wpisik ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DarkGL: też mnie to bardzo ciekawi (ノ)ノ彡

@Lazyd: a, dobra, myślałem że w kontekście że "co ten typ się czepia jak ma wypok wyglądać i kiedy OP swój wpis chce usunąć". To dobrze że zapytałem, bo już szykowałem ofensywną
  • Odpowiedz
@KrojonyAnanas: @Czesiowcy: @asunez: Gość widział jak wstawiałem to usunąłem.
Activator.CreateInstance() - tak nei idzie bo nie przyjmuje type.

Tworzy obiekt tak Activator.CreateInstance(type);
Natomiast nadal nie mogę utworzyć obiektu z przypisanymi wartościami dataTable.W sumie to i tak muszę stworzyć odzileny obiekt dla child bo ma on pole Parent a
  • Odpowiedz
  • 1
@bacteria: najgorzej. Też lubię pomagać, jeśli tylko umiem, i nie oczekuje nigdy jakiejś zapłaty czy całowania po rękach, ale takie zwykłe "dziękuję, działa" często potrafi niektórych przerosnąć . A szkoda, bo to miły gest ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@bacteria: Przejrzałem wpisy rok w tył i 2 razy mi pomagałaś z czego nie podziękowałem raz 5 dni temu.Dziękuje zazwyczaj wpisem lub +.Nie jest tak,że nie doceniam waszej pomocy bo wiele razy ktoś mi podpowiedział i wskazał kierunek.Czasem się w natłoku spraw zapomina o powróceniu do wpisu. Jestem wdzięczny,że ktoś się znajduję i poświęca swój czas nawet na głupie pytania.Dzięki i życzę Ci miłego weekendu.(σ ͜ʖ
  • Odpowiedz