Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Obecnie przechodzę A Plague Tale: Innocence (w tym tygodniu pewnie ukończę i wbije 1000G) szukam czegoś w podobnych klimatach. Ważne żeby było mroczne, osadzone w klimatycznych miejscówkach i z lekkim gameplayem (ale też nie warunek), co do fabuły to tylko żeby nie była idiotyczna, resztę wytrzymam. Gatunek dowolny. Może być coś starszego z x360 bo miałem kilka lat przerwy w graniu to mogło mnie sporo ominąć - grafika może być siekierą ciosana, nie dbam o takie pierdoły.
#xboxone
Pobierz
źródło: comment_1582137917NwQPvevHE0i8MLms4z6NLa.jpg
  • 10
  • 0
@sodomek: podobało się? Moim zdaniem brakuje takich fabularnych gier ostatnio ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No i bardzo fajny calak, lubię gdy osiągnięcia nie każą mi robić jakichś niestworzonych rzeczy, a tylko porozglądać się dokładnie, zagłębić w świat lub troszkę dłużej pomyśleć nad drugim rozwiązaniem.
@sodomek: pograłem w to nawet nie pół godziny i to była strata czasu. Niedoróbki rzucają się w oczy, a to jak się uciekało z tym gówniakiem i jak wyglądało to całe "ukrywanie się" to było jedno wielkie "xD".
  • 0
@tamagotchi: gra była bardzo dobrze przyjętą, na Steamie jak teraz sprawdziłem ma bardzo pozytywne oceny. Jeśli od małego studia z małym budżetem oczekiwałeś God of War to mogłeś się rozczarować.
@sodomek: niczego specjalnego nie oczekiwałem, ostatnio postanowiłem zabrać się za gry z game passa, bo mam a nie używam i sięgnąłem na próbę. No i szkoda czasu, w kolejce czeka mnóstwo ciekawszych pozycji.
  • 0
@tamagotchi: może tak być, nie każdemu przypadnie dana gra. Sorry za mój komentarz ale czasami jestem zmęczony jak na Steamie czytam oceny negatywne bo Gears 5 ma, cytuję "#!$%@? grafika" ( ͡º ͜ʖ͡º) baw się dobrze z innymi grami, w gamepassie (na xboxie) jest tego pełno ale nic nie będę polecał ( ͡ ͜ʖ ͡)