Wpis z mikrobloga

Wczoraj kupiłem nową roślinę, spodobała mi się Fittonia, więc ją wziąłem, przygarnąłem no i jest. Ale do rzeczy. Wczoraj rosła nisko, liście opuszczone, patrzę teraz a tu wszystkie liście poszły do góry. Mam się bać? Chyba przy tej roślinie nie jest to normalne? Powinna rosnąć nisko.
#rosliny #ogrodnictwo
Pobierz
źródło: comment_1582059213M65d8vPPND1YznOf8gEsJG.jpg
  • 53
cały czas brakuje mi jeszcze jednego pokoju na swoją/e pasję/e.

@dzieju41: E tam, ta szafa ma 50x50cm, zmieściło by sie wszędzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przynajmniej o połowe chce go powiększyć bo miejsca zaczyna brakować. Jedyny problem z prądem bo box i do tego teraz jeszcze doświetlacz do rozsad to troche trzeba będzie za to płacić ale za hobby sie płaci :D
@dzieju41: Walcz o swoje. I niech nikt Twojej pasji nie wartościuje bo jego może też zabiera miejsce, czas i pieniądze, ale jest np. bardziej praktyczna. Zawsze jest jakiś złoty argument. Mój brat tak jęczał żonie o rośliny. Strasznie działa mi to na nerwy. Ja oprócz roślin też robię na drutach czy haftuje i materiały zabierają mi dużo miejsca. Też słyszałam dużo komentarzy i za każdym razem przeszkadzało. Czytam ebooki więc przynajmniej