Aktywne Wpisy

NadiaFrance +22
Na początku wojny tag #ukraina był super -o ile w kontekście wojny można napisać, ze cos jest super- mnóstwo ciekawych filmików, spostrzeżeń, analiz, dyskusji, ale z czasem zaczął się degenerować. Pojawiła się pycha i fałszywe przeświadczenie o swojej wyjątkowości, a ciekawe tematy zostały wyparte przez śledzenie onuc, jakiś nic nie znaczących kont, jakieś pisanie "czemu dziś tyle onuc, co się stało" przy każdej okazji gdy Ukraińcy odnieśli jakieś zwycięstwo. Do tego sto

kre-dens +66

#rosliny #ogrodnictwo
@magnes125: Ale jakie bawełniane? Bo takie są bawełniane i o takich pisałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@magnes125: Korzeń zdechłego nefrolepisa, stara sie ale jeszcze nic nie wyszło z ziemi
@dzieju41: E tam, ta szafa ma 50x50cm, zmieściło by sie wszędzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przynajmniej o połowe chce go powiększyć bo miejsca zaczyna brakować. Jedyny problem z prądem bo box i do tego teraz jeszcze doświetlacz do rozsad to troche trzeba będzie za to płacić ale za hobby sie płaci :D
@magnes125: Ano, do czego ich dziadek używał to nie wiem i wiedzieć nie chce ale mi sie przydadzą do roślin xD
@magnes125: U mnie tak leżały i zawadzały, już sie ich miałem pozbywać a tu cyk i sie przydały, jest na czym doświetlacz położyć xD Przynajmniej dopóki tego nie zrobie jakoś porządniej bo jak na razie to to nie wygląda zbyt dobrze xD
Biblioteczki...