Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 104
Wylądowałam na czarno u @robertt1969 bo śmiałam zapytać o potwierdzenie choroby na leczenie której zbierał tu kasę. Klap, klap, klap.
Żałuję, że wpłaciłam cokolwiek na Paulinę.

Ps. Ciężko żebym odpisała skoro dałeś mnie na czarno za normalne pytanie xD #robertt1969 #pomagamypaulinie
Spajkodron3000 - Wylądowałam na czarno u @robertt1969 bo śmiałam zapytać o potwierdze...

źródło: comment_1581970217ASVjmxTo97ZfVBGrep8mND.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Spajkodron3000: Szkoda szczempić ryja jak mawiał stonoga zbanowali ludzi widzących niedomówienia i od momentu banowania niemal dobę wstecz oczyścili z wpisów postów... vikop.ru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 11
@Hatespinner: nie mam bo wpłaciłam 3 lata temu z konta, którego już nie mam. Z resztą nie w tym rzecz, 15 zł które wpłaciłam to jest nic jak za naukę, że nie ma co wpłacać komukolwiek a jedynie co to pomagać bezpośrednio np. kocami, jedzeniem dla schroniska.
  • Odpowiedz
@Spajkodron3000: ta "lekarka" to znana szamanka. Znana z tego, że wmawia ludziom boreliozę, wmawia im, że chorobę bardzo ciężko wyleczyć i "leczy" ich na przykład przez 5 lat, bez poprawy. No ale jak ma być poprawa, skoro tak ciężko wyleczyć. A po 5 latach ludzie dowiadują się, że to na pewno "koinfekcje" i kolejne 3 lata leczenia.

Wszystko diagnozowane specjalnymi testami, bo te normalne, uznawane przez medycynę, to oszustwo.

Zięba
  • Odpowiedz
@Spajkodron3000: wysłałby jeden z tych magicznych testów i tyle byś z tego miała. Gość święcie wierzy, że wszyscy lekarze są w spisku, wszyscy oprócz oczywiście tej jego lekarki. On ten spisek odkrył, on wie, że stwardnienie rozsiane to tak naprawdę borelioza. Kompletne zniszczenie zdrowia córki wieloletnimi dawkami antybiotyków jak dla stada słoni to niewielka cena za wmówienie sobie, że jest się mądrzejszym od wszystkich lekarzy.
  • Odpowiedz
@Spajkodron3000: od poczatku szkalowalem wyjebkowicza to wycoupki i kaszkieciki laly na mnie gowno a jakims cudem okazalo sie ze jest wyjebkowiczem xD ah brawo wy. nigdy nikomu sie nie placi wystarczy ze z waszych podatkow idzie na rozmnazanie polakow i leczenie cpunow i zboczencow w wiezieniach i szpitalach
  • Odpowiedz
@Spajkodron3000: Nie bronię Roberta, bo w sumie nie śledziłem jego poczynań tutaj. Ale... Jeszcze 4-6 lat temu było raptem dwóch "znachorów" zakaźników w Polsce którzy leczyli tą chorą metodą (ILADS) pacjentów z Boreliozą - głównie była to 'borelioza internetowa'. Jednym była właśnie ta Pani z Łodzi, drugim Pan doktor G. z Krakowa, obydwoje najwidoczniej zrobili sobie z tego dosyć spore źródło dochodu - Pan G. z Krakowa też leczył koktajlami
  • Odpowiedz
  • 10
@helmutt: no i spoko. Każdy jest człowiekiem i może dać się oszukać zwłaszcza w desperacji. Tylko że Robert nawet nie umie bez arogancji odpowiedzieć i on się nie będzie tłumaczył anonimowej osobie ale jak anonimowe osoby wpłacały kase to było spoko.
  • Odpowiedz