Wpis z mikrobloga

Cześć mam pytanie odnośnie osób borykających się z workami pod oczami.
Działa na to jakiś dobry krem (np. Shiseido) czy tylko skalpel?
Raczej nie chciałbym bawić się w żadne kwasy, naoglądałem się filmów jak te wypełniacze wędrują po głowie i po kilku latach nastrzykiwania mamy łeb jak maska :P

#zdrowie #uroda #chirurgiaplastyczna #wyglad
  • 7
  • Odpowiedz
@MonikPierszyDrugiTrzeci: Ja tam w żadne suple i olejki nie wierzę. Naturalnie to chyba tylko zmiana stylu życia i picie z 2 litry samej wody na dzień może coś pomóc - chyba zastosuję najpierw tę metodę w połączeniu z jakimś absurdalnie drogim kremem.

Ostatecznie pozostaje plastyka powiek dolnych, czyli po prostu wycięcie nadmiaru tkanki. Dla mnie to trochę ostateczność, bo się cykam czy mi "fachman" nie uszkodzi czegoś...
  • Odpowiedz
@MonikPierszyDrugiTrzeci: Wciąż mam jednak nadzieję, że ktoś wyskoczy z jakimś cudownym kremem.
Sam wspomniałem firmę Shiseido, bo śledzę ich poczynania w zakresie komórek macierzystych i mam wrażenie, że większość produktów w ich asortymencie powinna być ok, aczkolwiek są drogie, no i opinie w necie nie zawsze są zachęcające :P
Pytam na mikro, bo te wszystkie artykuły w stylu "top 10 for (...)" to zawsze brzmi jak reklama.
Co do cieni
  • Odpowiedz
@Czikitko: próbowałem wszystkiego, nie wiem na ile jesteś w stanie się zliberalizować, zacząłem używać korektora, koleżanka mi dobrała odcień, nie jesteś w stanie stwierdzić, że mam coś na mordzie z tym, że u mnie wory już miały stadium ekstremum i musiałem sobie jakoś z nimi poradzić, bo wyglądałem jakby mi się oczy zapadły
  • Odpowiedz