Wpis z mikrobloga

Pisałem z laską - było spoko, potem zapytałem o spotkanie, powiedziała że się zastanowi i słuch o niej zaginął. Czy z------m, zapytałem za szybko? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#przegryw #tfwnogf
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DizzyEgg nie, zwyczajnie jej sie nie spodobales. Usuwasz kontakt i probujesz dalej lub usuwasz kontakt i nie probujesz dalej. Polecam to drugie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: One takie są. Udają zainteresowane, bo chcą zabijać z Tobą czas. Bardzo dobrze, że zapytałeś. To weryfikuje jej intencje. Jak jest zainteresowana, to będzie inicjować kontakt i przyjdzie na spotkanie bez wymówek.
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Nabierzesz doświadczenia i będziesz się kiedyś z tego śmiał. Nie można za bardzo się nakręcać, bo to powoduje ból i cierpienie. Musisz mieć wiele opcji i nie poświęcać swojego czasu i energii wyłącznie jednej osobie.
To podstawa, żeby zachować równowagę psychiczną.
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Lepiej być samotnym niż z niewłaściwą dziewczyną, która odbiera smak życia. Posiadanie kobiety nie sprawi, że będziesz szczęśliwy. Nie można uzależniać swojego szczęścia od tego, czy masz partnera lub nie.
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Wiesz... Kilka lat wyobcowania od ludzi robi swoje. Zazwyczaj mam pustkę w głowie, jak jestem wśród ludzi. Źeby to naprawić, potrzeba kolejnych lat wychodzenia do ludzi i uczenia się komunikacji z nimi ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Byłem na czymś podobnym, do takiego wykop piwa i miałem to szczęście, że przyszedł przegryw podobny do mnie, więc dzięki niemu mogłem potem pogadać z kilkoma innymi ludźmi. Bo sam bym nie miał zbyt dużej pewności siebie, zeby gadać z obcymi. Ja widzę jak się cofam w rozwoju, przez to, że mało co mówię w ciągu dnia, właśnie takie częste zacinanie się, szukanie myśli gdzieś daleko w głowie. A
  • Odpowiedz