Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Annaroth: Masz wyprany łeb. on tam nie ma podliczyć wpływów i wypływów microsoftu tylko rozliczyć się z j-----j zbiórki . Ps studiował na uniwersytecie ekonomicznym w poznaniu to chyba umie wykonać tak proste obliczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Zamiast starać się go zrozumie-w końcu każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, zwłaszcza w tak stresującej sytuacji jaka ma Robert.

@Annaroth: to niech się przyzna do ich popełnienia. Niech powie, że sami wymyślili jakieś dziwne "zabiegi" czy suple, a nie gada że to lekarze zlecali, ale nie powie jacy. Biedny Robson, ludzie zadają pytania czemu coś kupował to zamiast odpowiedzieć to zgłasza wpis do moderacji, bo ktoś dał fakturę z
  • Odpowiedz
@oregon24: ale ja nigdzie nie napisałem że ma się nie przyznać, o co ci chodzi? Ja apeluje o zrozumienie i tyle.

@Amerykanski-Naukowiec: czemu się odzywasz się jak dorośli rozmawiają? Wstydu nie masz.

@matixrr: niewątpliwie masz rację że gdyby się przyznał do błędów to byłoby znacznie latwiej, ale może on nie uważa (jeszcze), że popełnił błąd? W komentarzach
  • Odpowiedz
@Amerykanski-Naukowiec: przecież ja pije do twojej osoby jaka prezentujesz na wykopie, jesteś dnem moralnym, niedowartościowanym małym skurkowancem. A przynajmniej taki wizerunek piszesz sobie na wykopie, ciężko cię brać na poważnie smyku
  • Odpowiedz
@Amerykanski-Naukowiec: Uderz w inna nutę jak chcesz aby twoje było na wierzchu.

Zakładając że jednak na rl też jesteś toksykiem to życie prędzej czy później cie zweryfikowuje.

Człowiek sukcesu, 800zl dziennie a po godzinach leczy kompleksy w internecie xD
  • Odpowiedz