Wpis z mikrobloga

@Megawonsz_dziewienc powiedz czy udało mi się zrehabilitować.
Znowu zadzwonili mi do domofonu jehowi. Pan Paweł (bo tak się przedstawił) zapytał czy może mi przeczytać fragment biblii, w którym będzie opisane jak ma na imię bóg. Ja mu odpowiedziałem, że jest to zbędne, boskie imię jest każdemu znane i brzmi ono MEGAWONSZ9. Panu Pawłowi włączył się lekki autyzm, nie przewidział takiej odpowiedzi i nadal mówi że chce przeczytać mi fragmenty biblii. Ja znowu panu Pawłowi tłumaczę, że nie ma sensu wyważać otwartych drzwi i odkrywać oczywistych faktów. Prawdziwe boskie imię brzmi MEGAWOSZ9. Pan Pawełek powiedział, że rozumie (chyba kłamał co nie?) i powiedział że życzy mi miłego dnia.
Widzę że jest jakaś powtarzalność ich wizyt, więc za tydzień biorę dyktafon. Czekajcie w gotowości
#jehowi #megawonsz9 #chwalesie
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maminternetnapegasusie nie wiem czy jeszcze wrócą :P jak ktoś ma inne argumenty niż te które znają to szukają informacji na ten temat po powrocie i następnym razem wracają ze swoimi argumentami. Tutaj znajdą że to trolling i już raczej nie wrócą. Chyba że będą liczyć że ktoś poważniejszy im otworzy :P

Ale jak wrócą to pisz, w sumie to jestem ciekawa co z tym zrobią. Co człowiek to inne pomysły.

Mam
  • Odpowiedz