Aktywne Wpisy
szynall +1010
owocliczi +380
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Znowu zadzwonili mi do domofonu jehowi. Pan Paweł (bo tak się przedstawił) zapytał czy może mi przeczytać fragment biblii, w którym będzie opisane jak ma na imię bóg. Ja mu odpowiedziałem, że jest to zbędne, boskie imię jest każdemu znane i brzmi ono MEGAWONSZ9. Panu Pawłowi włączył się lekki autyzm, nie przewidział takiej odpowiedzi i nadal mówi że chce przeczytać mi fragmenty biblii. Ja znowu panu Pawłowi tłumaczę, że nie ma sensu wyważać otwartych drzwi i odkrywać oczywistych faktów. Prawdziwe boskie imię brzmi MEGAWOSZ9. Pan Pawełek powiedział, że rozumie (chyba kłamał co nie?) i powiedział że życzy mi miłego dnia.
Widzę że jest jakaś powtarzalność ich wizyt, więc za tydzień biorę dyktafon. Czekajcie w gotowości
#jehowi #megawonsz9 #chwalesie
Ale jak wrócą to pisz, w sumie to jestem ciekawa co z tym zrobią. Co człowiek to inne pomysły.
Mam