Wyobraźcie sobie takie srawka. Zarabia 3000 miesięcznie połowę wydaje na wynajem mieszkania. Jeździć musi autem za 5 tysięcy jakimś starym francuzem. Nie stać go nawet na porządne ubrania. Pamiętacie jak na początku zbierał na wykopie kasę na wyjazdy do białego pociągiem? Nawet na to go nie było stać na bilet pkp. Trochę moderowania Majorka i proszę co pół roku wyjazdy urlopy z tą brzydka upośledzona szmata co z nim jest. Było tak wcześniej mysza? Nie było. Za majorowe się zyje jak King. High life a do tego Hejtery w internecie. Sławek osiągnął suckes. Brawo srawku zazdroszczę Ci ale serio takie sukcesy życiowe.
P. S place cukierkami za dane myszy jej zdjęcia adres rodziców itd.
@Hubik: To sie jeszcze okaze, jakby byla normalna to by z debilem nie byla. Po prostu potrzeby atencji nie ma, ale potrzebe czerapnia kasy z majora juz tak.
@alfons-metody: hipokryzja tak bardzo, moj zarcik ze srawka z olxem (NOO PRZEGIECIE TRZEBA BYC #!$%@?) ale dane myszy to by sie przygarnelo? nie dla wychodka to, dla pana to
@Zagmadfany2: @BiuroInterwencjiObywatelskiej: @Hubik: Tacy jak wy wplacali srawkowi na wyjazd do PKP, bo zly alfons mowil ze on ma nieczyste zamiary. Ale zostawcie slawka w spokoju. Sprawa jest prosta chcesz zarabiac na slawie kogos, to pokazuj ryja
@alfons-metody: Jestem za tym by #!$%@? slawka jak najbardziej, bo jest smieciem żerującym na tym ćpunie. Nie trawie go ale zeby #!$%@? sie w rodzine dziewczyny to juz po prostu slabe, takie moje zdanie.
Srawek to biedak jego nie stac na nic. Z MAJORA ciagnie kase i korzysta z tego mysza, bo mieszka w mieszkanku za majorowe, ma zakupy robione za majorowe i major sponsoruje im wyjazdy. Kazda normalna kobieta by odeszla od takiego zwyrodnialca ktory jeszcze jezdzi po nockach do innych bab niby wywiady z nimi robic i je "podrywac".
@Kasujzinternetu: tak bo mieszasz #!$%@? postronne osoby by sie nabieraly na twoj cuhowy zarcik i dzwonia po zabawke dla dziecka do jakiegos zwyrodnialca. Jw. mysl chlopczyku mysl. A mysza nie jest postronna osoba ona wspolpracuje ze srawkiem na 100% inaczej by nie puscila na walentynki swego faceta do moniczki. Ale czort z walentynkami trzeba dzialac bo kase z majora nam odetna...
@alfons-metody: Postronne normalne osoby, nie zebrza o darmowe gowno z OLXa, przeciez ten portal to sciek internetu, zawartosc januszy i cebulakow wieksza niz na szkolnej
@Kasujzinternetu: akurat tego nie wiesz kto tam siedzi po drugiej stronie. Ja tez nie wiem, a chce wiedziec. A co jesli mysza to siostra Srawka a tak naprawde on jest homoseksualny? Zadna normalna baba by nie trzymala sie tak dlugo pustego brzydkiego oblecha. Chyba ze razem robia biznes na uposledzonym majorze.
@alfons-metody: Wiem kto tam siedzi, bo probowalem tam cos sprzedac 5 razy w zyciu, jak Ci sie chce to przegrzeb moj profil zobaczysz wpisy na tagu olxa z wiadomosciami od tych zjebow
@alfons-metody: Poza tym on juz robi wywiady sam ze soba, on jest celebryta. Kazdego celebryte zony rodziny masz w internecie. Taka cena slawy, wiec nie plakac mi tutaj bo mysza biedna. To zdzira jest skoro jest z oblechem i tyle w temacie.
@alfons-metody: Poza tym serio, dalbys swojemu malemu dziecku zabawke oddawana przez janusza z olxa? Ktory #!$%@? wie co z nia robil? Rownie dobrze mogl sie na nia spuszczac albo uzywac jako dildo, ja bym sie brzydzil czegos takiego dotykac xD
@alfons-metody: a adres tesciow sradka (i prawdopodobnie adres pod ktorym sam mieszka bo pare razy jak wrzucal jakies filmy to byl w okolicy tego adresu) jest do znaleznia w google w 3 minutyy
Sławek osiągnął suckes. Brawo srawku zazdroszczę Ci ale serio takie sukcesy życiowe.
P. S place cukierkami za dane myszy jej zdjęcia adres rodziców itd.
#kononowicz #patostreamy
Po prostu potrzeby atencji nie ma, ale potrzebe czerapnia kasy z majora juz tak.
Sprawa jest prosta chcesz zarabiac na slawie kogos, to pokazuj ryja
Srawek to biedak jego nie stac na nic.
Z MAJORA ciagnie kase i korzysta z tego mysza, bo mieszka w mieszkanku za majorowe, ma zakupy robione za majorowe i major sponsoruje im wyjazdy.
Kazda normalna kobieta by odeszla od takiego zwyrodnialca ktory jeszcze jezdzi po nockach do innych bab niby wywiady z nimi robic i je "podrywac".
#!$%@? myslenie
A mysza nie jest postronna osoba ona wspolpracuje ze srawkiem na 100% inaczej by nie puscila na walentynki swego faceta do moniczki. Ale czort z walentynkami trzeba dzialac bo kase z majora nam odetna...
Myslenie ciezka sprawa
Ja tez nie wiem, a chce wiedziec. A co jesli mysza to siostra Srawka a tak naprawde on jest homoseksualny?
Zadna normalna baba by nie trzymala sie tak dlugo pustego brzydkiego oblecha. Chyba ze razem robia biznes na uposledzonym majorze.