Aktywne Wpisy
Mam PRZECIEK z polaka na jutro wiec na luzie raczej zdam, przed chwila dostałem od @sinls Napiszcie do niego na pv, albo tutaj wpiszcie w komentarzu „gimper sraka cie robiła” do mnie i wtedy wam wyślę na pv cały arkusz bez konieczności wykupienia mikroblog+ :) spieszcie się bo ide w kime żeby zdac jutro
#matura #matura2024 #przecieki
#matura #matura2024 #przecieki
belv +16
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
PS: Jak to jest z kartami Nvidia + integra ostatnio na #linux?
Mam już dość ciągle padającej po byle aktualizacji dziesiątki oraz ciągłych wirusów - nie mam na to czasu.
a wirusy to chyba z publicznych torrentow, bo trzeba sie bardzo postarac zeby wirusa zlapac XD
Komentarz usunięty przez autora
Plus masz licencję na koncie microsoftu.
@Norskee: Raz po aktualizacji Windowsa Avast bugował bootowanie Windowsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ło cię ... dobreprogramy wystarczą
i dlaczego ktos pobiera cos z asystentami pobierania zamiast ze strony wydawcy XDDDDDDD
widzisz, trzeba sie postarac zeby #!$%@?
@Norskee: Bo nie wszyscy poszli na informatykę na studiach?
i dlaczego ktos pobiera cos z asystentami pobierania zamiast ze strony wydawcy XDDDDDDD
Bo często trzeba się bardziej postarać żeby znaleźć stronę wydawcy, jak po wpisaniu nazw wielu programów pojawiają się jakieś programosy czy rapidshare zamiast strony producenta.
Min3 aplikacje nie działaja do teraz.
@Straszy: tak jeżeli ma klucz przypisany do konta
@Straszy: no ale się ciebie pyta czy chcesz stworzyć lokalnego użytkownika na początku czy użyć konta Microsoft. Jak dasz 2 drugie to masz już licencję aktywowana. Podobnie jest z officem jak masz przypisanego do konta to nie musisz podawać kodu.
@Straszy: ja robiłem kiedyś 10 na raz i co terazzzz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)