Wpis z mikrobloga

Sluchajcie, pamiętacie gdy pisałem Wam o tym, że jestem Agentem Chadów ? Jasne, że tak - i to wszystko prawda. Mam też inną informację... Użytkownik Donee i polskipolaczek to Agent z tym, że ... NORMIKÓW. Normicy boją się bardziej, niż moi pracodawcy, gdyż stopniowo niższa klasa średnia traci na udziałach na rynku matrymonialnym, dlatego chcąc podtrzymać pozycję stworzyła profile, o których piszę. Zauważcie Donee i polaczek oni piszą tak miękko, zupełnie jak męskie ciepłe kluchy, o przytuleniu etc. A po co to... Zastanawialiście się? JA wiem, bo wyciekł do mnie ich plan. To proste, chcą Was, przegrywów jeszcze bardziej rozmiękczyć. Sprawić, żebyście zamiast w końcu rywalizować z normictwem, za przykladem Done i polaczka stawali się coraz bardziej nieudolni i zamknięci towarzysko. Nie zmieniali nic, a tylko naśladowali postawy tych użytkowników w ich bierności i skupili się na narzekaniu o swoim losie. Agent Czitauri - bez odbioru.
#przegryw
czitauri - Sluchajcie, pamiętacie gdy pisałem Wam o tym, że jestem Agentem Chadów ? J...

źródło: comment_1581457825SmLUnMUFDCs7u64IPy3tEt.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach