Wpis z mikrobloga

• 0
@Amenotejiikara Otóż nie. Pierwszy sezon zajmował jakieś 20 giga o ile pamiętam, zawierał podobną ilość nowej zawartości. Rozumiem, że waga spowodowana jest wymianą plików. Ale IW ma paskudny zwyczaj wypuszczania patchnotes już po aktualizacji. Taka jebitna aktualizacja powinna zostać zapowiedziana wcześniej, cokolwiek, a nie człowiek myśli, że se dziś rundkę w MW zagra, a tu taki c--j
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0:

Pierwszy sezon zajmował jakieś 20 giga o ile pamiętam, zawierał podobną ilość nowej zawartości. Rozumiem, że waga spowodowana jest wymianą plików.

jakbyś nie miał internetu z 3 świata nie byłoby to problemem

Taka jebitna aktualizacja powinna zostać zapowiedziana wcześniej, cokolwiek

sezon nie zakończył się przecież bez zapowiedzi, było info wcześniej że wchodzi nowy sezon to logiczne że aktualizacja też
  • Odpowiedz
  • 0
@Amenotejiikara Tak, ale nie było żadnej przybliżonej wagi aktualizacji. Jak wspomniałem, drugi sezon ma podobną ilość zawartości co pierwszy, większość ludzi zapewne myślało raczej o wielkości 25 - 35 giga a nie wielkości prawie półtora Wiedźmina 3
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0: nie kojarzę żeby jakikolwiek wydawca mówił ile będzie zajmować patch. Jeśli już to pojedyncze przypadki.

większość ludzi zapewne myślało raczej o wielkości 25 - 35 giga a nie wielkości prawie półtora Wiedźmina 3

Dalej podtrzymuje zdanie że boli to tylko ludzi z ziemniaczanym internetem. Porozglądaj się za lepszymi ofertami internetu bo z biegiem czasu wszystko będzie zajmować coraz więcej.
  • Odpowiedz
@pmub: Wskaż mi zdanie w którym miejscu pisze pół kraju ma światłowód. Wyprowadź się z k--------a do miejsca z lepszą infrastrukturą albo skończ jęczeć, bo to na prawde śmiechu warte jak przy każdym newsie o tym że jakiś patch zajmuje tyle i tyle albo rdr over 100gb to jest jęczenie polaczków z internetem na korbke.
  • Odpowiedz
  • 4
@Amenotejiikara Ja światłowodu dorobię się dopiero na lato. Wbrew pozorom nadal sporo ludzi ma słaby net. I fakt, że RDR2 zajmuje 100 giga jest zrozumiały. To ogromna gra, ale 100 giga zajmuje cała gra. A w tym wypadku sama aktualizacja zajmuje 70 giga. Nie wiem, może jęczę, ale wydaje mi się to trochę przesadą. Tym bardziej, że IW zdaje sobie z tego sprawę, bo dali oświadczenie w którym przepraszają za wagę
  • Odpowiedz