Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1212
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +375
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Normalny wynajem auta za fajnie nie wyglada bo wychodzi ~100 PLN dziennie za samochód który kopary nie urywa ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Wiecie może co będzie najlepsza drogą do obrania z takimi wymaganiami? Kwota nie jest istotna, chodzi mi bardzie o to gdzie i jak ogarnąć to by procentowo wyszło najtaniej.
Dzięki
#motoryzacja #leasing #najem #samochody
Ford
Dzięki za odpowiedzi. Znalazłem firmę która obsługuje ten 12-miesięczny leasing w Hyundai, czyli master1. Maja wiele samochodów na 12-miesięczny „abonament” po niezłych cenach. Zleciłem sporządzenie dokładnej umowy i kalkulacji na jeden z nich. Zobaczymy.
Macie może coś do powiedzenia nt. Tej firmy?