Aktywne Wpisy
klamovsky +2
Czy 54m2 na dwie osoby to już git metraż czy chów klatkowy? #nieruchomosci #kredythipoteczny
Wczoraj na wypoku przeczytałem, że mieszkanie w mieście wojewódzkim nie jest dla zwykłych szaraczków tylko specjalistów, programistów itd, reszta przecież może mieszkać w powiatowych jak im się ceny nieruchomości nie podobają.
I tak się cały czas zastanawiam, kto takich specjalistów i programistów obsłuży w sklepie? Kto posprząta im biuro? Kto wywiezie śmieci? Kto ugasi im kurnik deweloperski w razie pożaru?
Wszyscy zostańmy programistami, kupmy po parę kurników i wynajmujmy je sobie nawzajem,
I tak się cały czas zastanawiam, kto takich specjalistów i programistów obsłuży w sklepie? Kto posprząta im biuro? Kto wywiezie śmieci? Kto ugasi im kurnik deweloperski w razie pożaru?
Wszyscy zostańmy programistami, kupmy po parę kurników i wynajmujmy je sobie nawzajem,
Na codzień jeżdżę mt07, czy jakbym chciał kupować enduro/supermoto (zależy mi żebym mógł i po ulicach i po torze ziemnym jeździć, a nie bawić się w przyczepki) to jest sens kupować yamahe dt125?
Nigdy crossami etc nie jeździłem, wyłącznie asfalt.
@Kantee: Niema sensu kupować DT 125. W teren ma za słabe amortyzatory absolutnie nie nadaje się do skakania ba nawet przy dużych dziurach potrafi dobić. A na asfalt jest za słaba ani tym z gazu na koło nie wejdziesz ani stopi nie zrobisz.
A przy okazji naucz się rozróżniać motocykle. Nazwanie Dt 125 crossem to tak jak byś mt 07 nazwał criuserem.
Trochę wstyd zważywszy
Ale jakimś purysta odnośnie typów moto to ja nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)