Wpis z mikrobloga

Chcę zrobić stronę internetową ktora po zaznaczeniu odpowiednich wytycznych wyświetla produkty ktore są zgodne z zaznaczonymi kategoriami. Coś na zasadzie że zaznaczam różne preferencje filmowe i wyświetla mi filmy które pasują do tych preferencji. Czy wordpress daje możliwość zrobienia czegoś takiego? Jeżeli nie to jakich technologi najlepiej użyć żeby
to zrobić?
#webdev #wordpress #stronywww #frontend #programowanie
  • 7
@roldi: Tylko przy pobieraniu produktów pasujących do wybranych kryteriów zrób tak, że już w samym zapytaniu będzie ograniczać listę produktów.
Naprawiałem już taką listę wordpressową, w której poprzedni programista wyciągał wszystkie wpisy, a potem dla każdego z nich brał przypisane "kategorie1" oraz "kategorie2" i wywalał z listy te elementy, które nie spełniały warunków. Strona odmówiła współpracy, gdy musiała zrobić około 20k zapytań.
@januzi: @TeflonDon: A jeżeli bym chciał dodać do każdego produktu liczbe poleceń które klikali by użytkownicy i produky były by sortowane od najbardziej polecanych? Lepiej od razu dodać taką opcję czy nie beddzie problemu żeby ją dodać do gotowej pierwszej wersji?