Aktywne Wpisy
xDjSeba +5
Szukam eksperta od psychoanalizy lub po prostu kobiety, która wyjaśni mi sposób myślenia kobiet.
Sytuacja wygląda następująco, umówiłem się na randkę z tindera. Spędziliśmy razem 3h, najpierw w kawiarni potem spacerowaliśmy po parku. Wyszło na to że mamy podobne zainteresowania, byłem wstanie ją rozśmieszyć kilkoma żartami. Moje ogólne wrażenia były takie, że oboje się dobrze bawiliśmy.
Niestety na drugi dzień już nie dostaję odpowiedzi na swoje wiadomości (╯°□°
Sytuacja wygląda następująco, umówiłem się na randkę z tindera. Spędziliśmy razem 3h, najpierw w kawiarni potem spacerowaliśmy po parku. Wyszło na to że mamy podobne zainteresowania, byłem wstanie ją rozśmieszyć kilkoma żartami. Moje ogólne wrażenia były takie, że oboje się dobrze bawiliśmy.
Niestety na drugi dzień już nie dostaję odpowiedzi na swoje wiadomości (╯°□°
PiotrFr +205
Dopóki człowiek nie ma #dzieci nie widać jak czas zasuwa. Niby wiadomo, że 1993 był 40 lat temu, ale się tego nie czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dopiero co paliłem szluga przed szpitalem o 4 rano, po dwóch nieprzespanych nocach, a tu dziś już 7 lat mija.
#zycie #takaprawda #urodziny
Dopiero co paliłem szluga przed szpitalem o 4 rano, po dwóch nieprzespanych nocach, a tu dziś już 7 lat mija.
#zycie #takaprawda #urodziny
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#csgo