Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
#avast #antywirus
Robiłem kumplowi formata i przypomniałem sobie dlaczego już nie mam avasta. A teraz jest jeszcze gorzej. Powiadomienia na 3/4 monitora dej dej na wersję premium, fałszywe alerty, jakieś rozszerzenie Avast porównywarka cen XD jeszcze radio Avast dodajcie jak w tej wersji gadu gadu co wykończyła ta platformę. Pop up dej dej na produkty Avast generator haseł, vpn. Za chwilę super oferta dej dej na wersję premium obniżka specjalnie dla ciebie,tylko dej. Ja #!$%@? XD
  • 13
  • Odpowiedz
@GrubyJ3zus: Dobrze wiedzieć!. Jak się mi skończy licencja to sobie wypróbuję. Już od lat jadę na ich sofcie, robi robotę, jeszcze nie zawiódł. Nie twierdzę, że jest najlepszy, u mnie się zwyczajnie sprawdza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@gizmodo: Po aferze Kaszpirowski ma już wersję za free ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@GrubyJ3zus: Po jakiej aferze? Wersja free była w Rosji od 2012, później w 2016 została pilotowo wprowadzona na całym świecie
  • Odpowiedz
  • 0
@GrubyJ3zus: Rosyjski rząd wykorzystał exploita w programie, który został załatany. To był zupełny przypadek. A wersja Free nigdy nie była promowana, trzeba było dokładnie szukać na stronie żeby się o niej w ogóle dowiedzieć. Nadal trzeba.

Nie zrozumiałam źle, pytam tylko czemu nie proponujesz Bitdefendera jako płatne rozwiązanie, a ESETa gdy Bitdefender jest o wiele lepszy we wszystkich testach, a od siebie dodam że ten AV ma naprawdę dobre sygnatury. Praktycznie
  • Odpowiedz
  • 0
@GrubyJ3zus: Wersja darmowa jest dla naprawdę początkujących i ma wymuszonego Autopilota, nie informuje o niczym bo to produkt dla osób niezorientowanych w temacie.

Tak jak mówiłam, wymuszony Autopilot. Ale to nie powinno mieć miejsca i Bitdefender tak nie robi, coś się musiało stać.

Rozumiem, ale nie porównuj płatnego AV do darmowego. Proszę.

Czemu nie sprawdzałeś innych płatnych AV? Mam na myśli właśnie Bitdefendera i Sophosa, skoro Kaspersky to русский szpieg (
  • Odpowiedz