Aktywne Wpisy
markowska +6
Hej
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
Bunch +75
Jestem w szoku. Czy wy wiecie ile dziewczyn się prostytuuje? I to jeszcze kobiet, które wydawać by się mogło że żyją dostatnie? Dzisiaj trafiłem na taki przypadek i był to już drugi, które mnie totalnie zszokował, dlatego postanowiłem się tym z Wami podzielić. Piszesz z laską na kosmatym portalu, wysyla ci swoje foty. Okazuje sie ze pisales z nią już dawniej na tradycyjnych portalach towarzyskich. No i wyszlo na to, ze spotyka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu