Wpis z mikrobloga

Ktoś ma i poleca Huaweia Matebook 13 z zintegrowaną kartą intela? Wlem że ostatnio nigdzie ich nie było ale widzę że ostały się jeszcze jakieś sztuki w neoecie

https://www.neonet.pl/laptopy/huawei-matebook-13-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-13-w10-szary.html

Zastanawia mnie tylko procesor, i5-8250u. Wszędzie indziej czytam że tych matebookach montowali tylko i5-8265. To pomyłka, czy serio wyszła taka wersja?

#huawei #matebook #laptopy #kiciochpyta
  • 8
  • Odpowiedz
@Maks_S: Aa to tobie zapomniałem odpowiedzieć, ja sobie nie przypominam by był z 8250u, bo to starsza wersja X go miała, ale warto się upewnić. Tylko zwróć uwagę czy jest faktycznie nowy, a nie powystawowy lub ze zwrotu.
  • Odpowiedz
@Pustulka: Dzięki po raz kolejny za odpowiedź. Widze że to wersjaWright 19A a taka wg strony Huaweia ma tylko 8265. 8250 też widziałem tylko w Matebooku D i x pro. No nic, wygląda to na błąd na stronie i masz rację, jak już przyjdzie to obejrzę go ze wszystkich stron.
  • Odpowiedz
@Pustulka: Za twoją poradą zadzwoniłem do sklepu i faktycznie mogą być powystawowe w dodatku w ogóle ich nie wysyłają więc na dobrą sprawę nie są już praktycznie dostępne. No nic, muszę poszukać czegoś innego
  • Odpowiedz
@Instynkt: Sporo myślałem nad tym, czy by do niego nie dopłacić, chociaż zastanawiałem się czy potrzebuję tej karty

Poza tym są już niestety niedostępne
  • Odpowiedz
@Instynkt: Znalazłem jeszcze jedną sztukę na sklepie Huaweia, 500 złotych tańszy od wersji z dyskiem 512 i mx250, ale tu wzrost wydajności to kilka procent. Chyba się zdecyduję, dzięki za opinię
  • Odpowiedz
@Guildfan: link już nie działa. Ja trafiłem Dwa dni temu ostatniego ze strony Huaweia za 3800 (nie widziałem go w żadnych wyszukiwarkach cen, dostępny był dopiero jak wszedłem przez stronę na wariant z dyskiem 512 i MX250 za 4300 i dopiero zmieniłem w opcjach na dysk 256 i MX150).

https://mshop.huawei.com/pl/product/huawei-matebook-13

Opakowanie z plombami, na pewno nieotwierany i jest super. Czuję jakbym trafił ostatnią nową sztukę w internecie ( ͡° ͜
  • Odpowiedz