Wpis z mikrobloga

@Gohji: Pierwszą rundę zabijają gwiazdki sztuczek i słabszej nogi, a szkoda, bo same karty wyglądają ciekawie. W tamtym roku grywalność danych zawodników pokazała się dopiero po jakimś czasie, mam nadzieję, że w tej edycji będzie podobnie. W tej rundzie są ciekawe nazwiska, o których osoba interesująca się sportem słyszała, sam nie słyszałem za bardzo tylko o Kabaku, Emersonie i Dominguezie. Ale fakt, druga runda zapowiada się ciekawie.
@Gohji: @chim3ra: Fati, Malen, Tomori, zapowiada się ciekawiej niż w tej rundzie. Ciekawe czy tą drugą zrobią do piątku czy jak wcześniej do wtorku. Dla takiego Malena to bym nawet Cruyffa nie kupował tylko od razu Gullita mid i Malen na LCAM, ciekawa opcja. Gralem zwykłym Malenem w DR robiąc swapy jakiś czas temu i już w tej wersji miał coś w sobie, sporo osób chwaliło jego IFa, a jak
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iti1986: @Wojtini1996: No jak Fatiego nie ma to będzie Haland, a jak będzie on to możliwe że OTW oleją albo dadzą jakiś skrócony event.
Ja chciałbym kupić Tomoriego, ale obawiam się o jego cenę z racji tempa...
@Gohji: Mam Promesa OTW, grałem Dumfriesem w poprzedniej fifie, mam tego Ziyecha, grałem Malenem i van de Beekiem. Taki skład mógłby być ciekawą odskocznią od tego głównego. Jeszcze okaże się, że gra się nim lepiej niż głównym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@chim3ra: Może Fatiego dodadzą jeszcze, bo to jest w ich stylu. Co do OTW to nie ma żadnych grywalnych kart, jedynie dla fanów Serie A
@chim3ra Co do OTW Winter to i w tamtym roku było raczej słabe i te karty co były to i tak chyba za dużo ifow niedostaly

W tym roku

Ibra
Haaland
Bergwijn
Bruno Fernandez
Gedson Fernandes
Dani Okno
Piątek (znowu)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)

Z włoskiej nie wiem,
Politano do Napoli ;)

W tamtym roku " najciekawsze" nazwiska
To był